Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Convocados de nuevo los ‘Premios Endesa a la promoción más sostenible 2010’

Convocats de nou els 'Premis Endesa a la promoció més sostenible 2010'

10/09/2010

10 setembre 2010

A Endesa estan convençuts de la necessitat de donar suport i reconèixer la tasca realitzada pels principals actors del sector de la construcció, ja que això suposa un fort impuls als projectes on els criteris mediambientals són factors fonamentals.

Amb l'objectiu de fomentar els avenços aconseguits en aquest àmbit i premiar l'esforç de les empreses promotores i constructores que treballen per aconseguir un futur més sostenible, l'empresa torna a convocar els ' Premis Endesa a la promoció més sostenible '.

Poden optar a aquests premis totes les promocions immobiliàries que disposin de llicència d'obra concedida o sol licitud de llicència d'obra en tràmit, amb anterioritat a la data de tancament d'inscripcions (20 de setembre de 2010).

Els projectes no estan limitats a l'any 2010 i no només podran presentar promocions del sector residencial: poden presentar candidatures del sector de la construcció en general. És imprescindible que sigui l'empresa promotora de l'obra la que inscrigui la promoció.

Imagen

En aquesta IV edició dels premis, les categories són:

  • Gran Premi a la 'Promoció Immobiliària més Sostenible 2010'
  • Premi a la 'Promoció Residencial més Sostenible de protecció oficial 2010'
  • Premi a la 'Promoció no residencial més Sostenible 2010'
  • Premi a la 'Rehabilitació Immobiliària més Sostenible 2010'

El jurat d'aquests premis està format per professionals de reconegut prestigi en l'àmbit de la construcció sostenible i presidit pel Luis Miquel, doctor arquitecte, director general d'MQL Arquitectes i assessor de construcció sostenible de Grup Larcovi.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis