Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Europigments se presenta con una nueva imagen

Europigments es presenta amb una nova imatge

14/09/2012

14 de setembre de 2012

Europigments, la filial de Lanxess amb seu a Vilassar de Mar, ha renovat la seva identitat corporativa. La nova imatge de marca combina els valors de Lanxess, un dels majors fabricants mundials de pigments d'òxid de ferro i òxid de crom, amb els valors d'Europigments, que és a Espanya i Portugal un proveïdor de confiança de pigments de color utilitzats en diverses aplicacions, principalment en la construcció.

Europigments és des de 1999 una empresa de risc compartit (joint venture) de Lanxess Holding Hispània S. L., Neddermann S. L. i Cremades & Compaña S. a. Gràcies a les seves arrels ibèriques, Europigments pot presumir d'un historial de grans èxits al servei de clients d'Espanya i Portugal, als quals proporciona pigments especials i fets a mesura per a les seves necessitats específiques.

Amb la finalitat de reforçar i modernitzar la seva imatge, Europigments ha redissenyat el logotip de l'empresa i la imatge de totes les seves marques de productes: Formirapid, Oxined, Hobbycolor i Fluined. Pel que es refereix al llenguatge visual, la nova imatge resulta exclusiva, moderna i fresca, al mateix temps que s'aproxima a la identitat visual de marques reconegudes i sòlides, com Lanxess i Bayferrox. Aquesta nova identitat visual integra els missatges i objectius tant de Lanxess com d'Europigments.

Imagen
A més de reflectir l'experiència, la qualitat i la innovació que caracteritzen als pigments Bayferrox, els logotips plasmen també certs elements que converteixen en únics als productes d'Europigments: aquest caràcter personalitzat d'uns pigments que satisfan les necessitats locals de cada client.

La nova identitat corporativa estarà present a la pàgina web remodelada, en fires i esdeveniments del sector, així com en fullets i anuncis corporatius. També apareixerà en tots els envasos dels productes. “Amb est redissenyo integral de la nostra identitat corporativa reforçarem encara més la connexió entre els objectius de la nostra empresa, els productes i serveis que oferim, i els clients pels quals treballem”, diu Javier Cantarell, representant nacional de Lanxess a Espanya i director gerent d'Europigments S. L.

Un nou concepte de paisatge urbà

A través dels pigments Bayferrox i Formirapid, Lanxess i Europigments ofereixen una àmplia gamma de possibilitats per a arquitectes, enginyers i altres professionals. Els pigments inorgànics per acolorir formigó no solament permeten emfatitzar els trets característics de volums i estructures, sinó que també contribueixen a augmentar el seu valor i millorar el seu atractiu estètic.

De fet, la iniciativa ‘Colored Concreti Works’ de Lanxess té com a objectiu precisament presentar aquestes múltiples facetes i les propietats estètiques i tècniques del formigó acolorit amb pigments Bayferrox.

Amb ‘Colored Concreti Works’ s'ha demostrat que el formigó acolorit pot considerar-se un material d'alta qualitat amb gran potencial per a tots els professionals del sector de la construcció. Els nombrosos exemples d'ús de formigó acolorit en edificacions de tot el món —com la Ciutat de la Justícia de Barcelona o la Casa dónes Histórias Paula Rego de la localitat portuguesa de Cascais— donen fe dels espectaculars resultats que proporciona aquest material.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis