Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Geberit propone soluciones para duchas de obra que mejoran la calidad de vida

Geberit proposa solucions per a dutxes d'obra que milloren la qualitat de vida

14/09/2012

14 de setembre de 2012

En les últimes tendències del disseny o reforma de cambres de bany, la dutxa d'obra ha guanyat terreny a la tradicional banyera o al clàssic plat de dutxa. I no solament per una qüestió de comoditat sinó també perquè obre una infinitat de possibilitats en el disseny de l'espai.

Si s'opta per una solució clàssica per a la dutxa d'obra, Geberit proposa el seu sifó que, una vegada instal·lat, queda arran de terra. Presenta sis models diferents de reixetes quadrades per protegir el desguàs, totes elles fabricades en acer inoxidable d'alta qualitat i amb atractius dissenys.

Canal-dutxa
Canal-dutxa.
L'evolució d'aquest concepte és l'elegant canal-dutxa. El canal-dutxa de Geberit també integra el desguàs en el sòl de la cambra de bany i permet, a més, l'evacuació de l'aigua de la dutxa en la trobada del sòl amb un envà o a la zona del sòl del bany que es desitgi. El canal-dutxa de Geberit és una fàcil solució tècnica per a la dutxa d'obra i el seu disseny i els seus dos acabats en acer inoxidable raspallat o personalizable aporten modernitat i exclusivitat al teu bany.

La culminació de les propostes de Geberit està sens dubte en el nou bastidor Geberit Duofix per a dutxa d'obra. Amb una fàcil instal·lació, aquesta solució trasllada el desguàs de la dutxa del sòl a la paret i deixa un sòl continu sense interrupcions de cap tipus. Amb aquesta innovadora solució Geberit, no només s'aconsegueix una dutxa millor en tecnologia sinó també en confort, funcionalitat i estètica. Permet dur a terme qualsevol disseny de dutxa d'obra i aporta acabats elegants gràcies als seus quatre models d'embellecedores: acer inoxidable raspallat, cromado brillant, blanc alpí i personalizable.

Empreses o entitats relacionades

Geberit, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis