Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El plazo para participar en los Premios Eficiencia Energética Isover finaliza el 14 de septiembre

El termini per participar en els Premis Eficiència Energètica Isover finalitza el 14 de setembre

31/08/2012

31 d'agost de 2012

Isover ha fixat el proper 14 de setembre com a termini límit per a la presentació de projectes a la quarta edició dels Premis Eficiència Energètica que promocionen els projectes de nova construcció o rehabilitació més innovadors i creatius, pel que fa a l'aplicació de criteris d'eficiència energètica.

Els Premis Eficiència Energètica Isover estan oberts únicament a professionals de la construcció, ja siguin arquitectes, enginyers, contractistes o propietaris, que hagin executat projectes tenint en compte criteris d'estalvi d'energia i respecte pel medi ambient. Poden presentar-se de forma individual o en equip, quedant limitada la presentació a un sol projecte per sol·licitant.

S'han definit quatre categories de projectes; nova construcció i rehabilitació, ja siguin edificacions residencials o no residencials. Els premis per als participants d'Espanya, Portugal i Andorra estan dotats amb 14.000 euros en total, dels quals 12.000 euros seran per al Premi Nacional i 1.000 euros per a cadascun dels dos accésit.

Per participar en la quarta convocatòria dels Premis Isover, els candidats han de complir amb tots els requisits que es descriuen a les Bases dels Premis i emplenar el formulari de participació disponible en www.isover.es

Requisits:

• Que el projecte s'hagi executat amb posterioritat a l'1 de gener de 2006 i finalitzat completament abans del 14 setembre de 2012.

• Per a projectes de renovació/rehabilitació: El projecte haurà d'haver dividit per tres el consum d'energia de l'edifici en el que a calefacció i refrigeració es refereix.

• Per a projectes de nova construcció: El projecte de construcció complirà amb la normativa nacional existent i, al mateix temps, haurà de demostrar un alt contingut en solucions lligades a l'eficiència energètica, podent estar basades en conceptes de ‘Passive House’, ‘Multi-Comfort House d'Isover’ o un altre tipus d'aplicacions.

• S'haurà d'haver utilitzat almenys alguna de les solucions constructives Isover i en les quals els productes Isover contribueixin a la millora de l'eficiència energètica.

Els projectes es poden presentar per correu postal o per Internet. A la pàgina web dels Premis, el participant es registra i a partir d'aquest moment rep unes claus amb les quals podrà presentar els seus projectes de manera electrònica, sense necessitat d'imprimir els projectes ni haver de fer enviaments de CD’s, documentació, etc.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis