Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Acero vitrificado: un material para la pureza estética de las formas
Alape sintetitza les característiques de l'acer i del vidre en un procediment especial

Acer vitrificado: un material per a la puresa estètica de les formes

Redacció Interempresas30/08/2012
Amb més de 200 empleats en dos centres de producció de Goslar (Alemanya), Alape produeix estètiques solucions de lavabos complets per als espais privats i semipúblics. Els lavabos i lavabos suspesos d'Alape destaquen per les seves superfícies i geometries elaborades amb precisió. Aquesta incomparable puresa de formes sorgeix gràcies a un alt nivell de minuciós treball artesanal, però especialment gràcies a l'ocupació d'acer vitrificado, un material per a una precisió màxima i major llibertat creativa.

Alape aposta per un disseny purista i un llenguatge de formes senzill. Aquest material, del que es fabriquen lavabos i lavabos suspesos, està indissolublement vinculat a això. Les superfícies i cants nets i les formes bàsiques geomètriques elaborades amb precisió dels productes Alape només poden aconseguir-se amb acer vitrificado. Aquest material compost d'elements d'acer resistents i al mateix temps lleugers i d'una superfície de vidre finíssima i homogènia permet formes tant innovadores com a tècnic-funcionals i ofereix el màxim grau de flexibilitat per a un disseny individual del producte. D'aquesta manera es poden fabricar lavabos i lavabos suspesos amb una superfície completament plana o cants amb radis de fins a 89 graus.

Lavabo Alape fabricat amb acer vitrificado
Lavabo Alape fabricat amb acer vitrificado.

A causa que els lavabos, per contra a la ceràmica, no depenen de cap motlle de fosa predefinit poden seguir modificant-se dins del procés de fabricació en versions especials. Així, per exemple, en lavabos suspesos es poden integrar amplàries individuals i corts de precisió mil·limètrica per a aixetes o sistemes dosificadors.

Alape sintetitza les característiques de l'acer i del vidre en un procediment especial. Els lavabos i lavabos conformats en acer en primer lloc es polvoritzen manualment amb un finíssim vidriado de base. A continuació es couen en un forn a 830 °C. Aquest procés es repeteix amb vidriados cromàtics extrafinos. Mitjançant el procés de cocció, el vidriado es fon indissolublement amb el nucli d'acer convertint-se en un material únic: l'acer vitrificado. El grossor del material dels lavabos i lavabos suspesos aconsegueix així de 2 a 3 mm. Això permet les formes clarament geomètriques dels lavabos complets i l'aparença lleugera i afiligranada de molts productes d'Alape, com el típic lavabo tipus bowl.

L'acer vitrificado aconsegueix formes tan precises i superfícies planes que milloren l'estètica global del lavabo complet. A més, els buits existents es poden usar per a subministraments i desguassos ocults i com a espai útil de magatzematge en el bany, contribuint a la funcionalitat dels productes d'acer vitrificado d'una manera innovadora.

Els lavabos conformats en acer es polvoritzen manualment amb un finíssim vidriado de base
Els lavabos conformats en acer es polvoritzen manualment amb un finíssim vidriado de base.

L'acer vitrificado és durador

Aquest material aúna els avantatges de dos materials diferents: l'estabilitat i ductilitat de l'acer amb la duresa i la resistència química del vidre. Aquesta combinació converteix els lavabos i lavabos suspesos de zero vitrificado en absolutament resistents i longeus.

El finíssim vidriado aplicat forma una superfície dura com el vidre que és absolutament resistent a cops i a ralladuras. De manera similar al cas d'una fibra de vidre, com més resistent sigui la superfície més fi és el vidriado que s'aplica. Per això, un producte Alape d'acer vitrificado pot resultar danyat únicament mitjançant una acció violenta. Tampoc els canvis bruscs de temperatura de fins a 300 °C tenen cap influència sobre la materialitat de l'acer vitrificado. Un rang de temperatura de -60 °C a 450 °C no representa cap problema per als lavabos i lavabos suspesos d'Alape.

Mitjançant el procés de cocció, el vidriado es fon indissolublement amb el nucli d'acer convertint-se en acer vitrificado...
Mitjançant el procés de cocció, el vidriado es fon indissolublement amb el nucli d'acer convertint-se en acer vitrificado.

Amb l'acer vitrificado les superfícies no poden sofrir engrisecimiento o esgrogueeixo ja que el color es fon amb el vidriado en el procés de cocció de manera definitiva. Fins i tot les radiacions UV extremes no poden alterar la superfície de color brillant.

- Durant el procés de fabricació no s'utilitza cap material contaminant.

- L'acer vitrificado es pot reciclar al 100% sense danyar el mitjà amniente

- L'acer vitrificado és higiènic i fàcil de netejar. Els bacteris i microrganismos no poden trobar un mitjà de cultiu en les seves superfícies tancades i sense porus. Si es desitja, els productes Alape es poden refinar mitjançant un recobriment especial que, amb el seu efecte repel·lent a la brutícia i antibacteriano, impedeix addicionalment l'acumulació de brutícia i calç o la propagació de bacteris en la superfície.

- La superfície llisa i tancada de l'acer vitrificado produeix una sensació molt agradable en contacte directe amb la pell. Un sistema insonorizante d'alta qualitat d'Alape proporciona a més als lavabos una gran harmonia

- L'acer vitrificado aúna puresa de formes, estètica i confort. Ofereix llibertat creativa per a solucions individuals de lavabos complets de màxima qualitat.

- Alape permet experimentar les propietats d'aquest material únic en l'estètica dels seus productes.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis