Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La cerámica española Venatto marca tendencias en los mercados internacionales

La ceràmica espanyola Venatto marca tendències als mercats internacionals

26/07/2012

26 de juliol de 2012

El Grup Greco Gres, referent de màxima qualitat als mercats internacionals, exposarà en el seu stand de Cersaie les últimes tendències en paviments i façanes ceràmiques d'alta tecnologia. Un exquisit catàleg que s'amplia amb el llançament de nous models i textures dissenyats per conquistar els mercats internacionals més exclusius.

Carmen Lluna, directora de Màrqueting i Comunicació del Grup Greco Gres, afirma: “Estem bolcats als mercats internacionals, on hem forjat una imatge de qualitat i exquisit servei que ens permet posicionar totes les nostres col·leccions en la gamma més alta del mercat. Una vegada més acudim a Cersaie per reforçar el nostre posicionament i presentar les novetats que inclourem als catàlegs de la propera temporada. Seguim apostant pel desenvolupament de nous productes ceràmics que incorporin els últims avanços tecnològics en paviments i façanes ceràmiques, per a un mercat exigent que acudeix a Cersaie a la recerca de solucions innovadores amb la més avançada tecnologia i les últimes tendències en decoració”.

Stand de Grup Greco Gres en Cersaie
Stand de Grup Greco Gres en Cersaie.
Greco Gres ha dissenyat un atractiu stand que ressalta la varietat de les seves col·leccions. Un aparador que inclou novetats en totes les famílies de producte, on el visitant podrà veure els nous colors i formats dels tradicionals productes Klinker Greco i els nous llançaments als catàlegs de ceràmica tecnològica Venatto en acabat texturado i poliment. Els arquitectes i constructors podran apreciar els últims avanços tecnològics per a revestiment de façanes ventilades amb les noves peces i acabats Frontek, que han destacat en els últims certàmens internacionals.

“Estem molt orgullosos de sentir que una marca espanyola, com la nostra, segueix despertant l'interès dels mercats internacionals més exclusius. El nostre catàleg de productes mostra el nostre esforç de superació i la qualitat de la indústria espanyola per afrontar els reptes de la construcció sostenible que demanda l'arquitectura mundial”, diu Carmen Lluna.

El Grup Greco Gres gaudeix d'un important prestigi en mercats internacionals fruit de la seva llarga tradició ceramista, la tecnologia dels seus processos productius, la qualitat avalada pels més exigents certificats internacionals i el seu acurat servei. Compta amb una divisió internacional que s'estén pels cinc continents amb presència destacada a Europa, Àfrica i Orient Mitjà, on les marques de la companyia són cada vegada més benvolgudes.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPamplona (5 - 6 junio 2024)Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis