Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un spa totalmente flexible para disfrutar en casa de un baño 100% relajante

Un spa totalment flexible per gaudir a casa d'un bany 100% relaxant

13/07/2012

13 de juliol de 2012

Entrar en un spa és una experiència que rejoveneix el cos i la ment, especialment quan es tracta del spa SportX-line de Villeroy & Boch. Aquest nou model és totalment adaptable perquè l'experiència de l'usuari sigui d'autèntic benestar a un preu realment competitiu. Es pot gaudir d'aquest spa tant dins de casa com fos i està disponible en diferents formes (rodó i quadrat), colors i amb diferents tipus de respatller.

JetPaks són respatllers intercanviables que s'han dissenyat especialment perquè qualsevol usuari pugui triar el seient que desitgi en el seu Villeroy & Boch spa i gaudir del massatge desitjat, segons el tipus de doll d'aigua i de pressió de la mateixa. JetPaks es pot substituir per un altre en solament un minut i fins i tot quan el spa està ple d'aigua. Aquesta revolucionària tecnologia modular és aclamada pels experts com un dels avanços més significatius al món del wellness.

Aquest innovador sistema JETpak garanteix l'eliminació de possibles fugides d'aigua i assegura una eficiència energètica. A més, aquest spa compta amb el 90% menys de canonades i s'han eliminat les vàlvules de desviament perquè els dolls d'aigua surtin amb més pressió.

Com sempre, Villeroy & Boch utilitza les tecnologies més avançades per oferir a l'usuari una experiència al món del wellness amb l'inigualable segell de la qualitat alemanya. Per això, la signatura també aposta per una tècnica de producció i uns materials de qualitat que asseguren una experiència duradora i sense preocupacions.

Spa SportX-line de Villeroy & Boch
Spa SportX-line de Villeroy & Boch.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis