Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Asociación Nacional de Poliestireno Expandido firma un acuerdo con la Fundación Entorno

L'Associació Nacional de Poliestirè Expandit signa un acord amb la Fundació Ajusto

04/07/2012

4 de juliol de 2012

Anape, Associació Nacional de Poliestirè Expandit, ha signat un acord amb la Fundació Ajusto, entitat sense ànim de lucre que té com a missió promoure el lideratge empresarial en el Desenvolupament Sostenible, amb l'objecte de fomentar i promocionar l'eficiència energètica en la rehabilitació d'edificis.

Les dades evidencien que existeixen més de 23 milions d'habitatges amb cap o un deficient aïllament tèrmic que representa un malbaratament del 40% de l'energia que es consumeix al país, susceptibles de ser rehabilitades per l'envolupant.

Anape, agrupació de la indústria espanyola de l'EPS, segueix demostrant amb aquest conveni el suport a les iniciatives de promoció de la rehabilitació i millora energètica d'edificis. Per això, considera d'interès la col·laboració en les activitats de l'Àrea Focal de Construcció Sostenible de la Fundació Ajusto. Aportant així el seu coneixement tècnic i experiència en el sector. A més col·laborarà amb el programa ‘Espais Acció CO2’, una iniciativa que serà el punt de referència per a totes aquelles entitats que desitgin conèixer i donar a conèixer solucions i experiències d'èxit en l'àmbit de la millora energètica en edificis.

La primera de les activitats que componen la iniciativa és el ‘Manifest per l'Eficiència Energètica. Espais Acció CO2’ que el seu objectiu és: Promoure la millora del comportament energètic d'edificis d'ús terciari, contribuint al seu torn a augmentar el confort i el rendiment de l'espai.

Per a això, es proporcionarà una orientació general a les empreses signatàries de el ‘Manifest per l'Eficiència Energètica’ a través d'una Guia d'Implementació, amb la qual no es busca remplazar polítiques ja existents, sinó aprofitar els mecanismes que les entitats ja tinguin en marxa i ser un referent per a aquelles que encara no les han desenvolupat. Anape, com a associació col·laboradora, participa en aquesta guia en la qual assessora en els apartats d'aïllament i reciclat de residus, així com en la promoció d'aquesta iniciativa.

Per a Raquel López de la Banda, directora d'Anape, “El conveni també contempla la col·laboració d'Anape en una plataforma de diàleg públic-privada centrada en la rehabilitació d'edificis i la seva eficiència energètica, així com la informació als ciutadans sobre com aconseguir llars més confortables mentre s'estalvia en la factura”.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Poliestireno Expandido

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainAsefaveRebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis