Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gerflor, proveedor de los Juegos Olímpicos y Paralímpicos de Londres 2012

Gerflor, proveïdor dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Londres 2012

02/07/2012

2 de juliol de 2012

La FIVB (Federació Internacional de Voleibol) i la IHF (Federació Internacional d'Handbol) confirmen que Gerflor, especialista mundial en paviments, subministrarà les pistes de voleibol i handbol durant els Jocs Olímpics de Londres 2012, les de voleibol assegut dels Jocs Paralímpics de Londres 2012, així com els sòls de les estructures temporals GL Events que acolliran al públic, i els de 100 autobusos de dues plantes.

Els paviments esportius Taraflex són la superfície indoor més utilitzada al món, amb més de 40 milions de m2 instal·lats des de 1947. Prova d'això, és que han estat seleccionats en els nou últims Jocs Olímpics, des de Mont-real 1976 fins a Pequín 2008, per a les competicions d'handbol, voleibol, bàdminton i tennis de taula.

Dissenyats per oferir una durada extrema a les zones multiús amb avantatges addicionals per a la pràctica esportiva, tals com la comoditat, seguretat i jugabilitat, la gamma de paviments Taraflex presenta una excel·lent resistència al punzonamiento (dues vegades superior a l'exigida per la norma), a l'abrasió (tres vegades superior), i a les càrregues pesades (estàtica i dinàmica). A més, els usuaris poden triar entre una gran varietat de colors i acabats de fusta.

Paviment Gerflor en instal·lació esportiva d'handbol
Paviment Gerflor en instal·lació esportiva d'handbol.
Encara que la presència contínua dels paviments Gerflor en els Jocs Olímpics d'estiu des de Mont-real 1976 podria ser considerada com alguna cosa habitual, no s'ha d'oblidar que per ser seleccionat com a proveïdor d'equipament esportiu són necessaris dos requisits: ser recomanat al comitè d'organització local per federacions internacionals, que estimin de manera molt positiva les qualitats esportives dels productes, i proposar una solució d'aplicació global a mesura que sigui acceptada de bon grat per aquest mateix comitè.

Després de diversos mesos d'intercanvis necessaris per precisar les necessitats del Locog (Comitè d'Organització dels Jocs Olímpics de Londres), Gerflor ha pogut formular una oferta òptima gràcies a TaraflexTM Sport M EvoLution Ressò-FitTM.

Aquest sistema no solament redueix en un 80% el consum d'adhesiu, sinó també les emissions de COV (Compostos Orgànics Volàtils). A més, facilita el reciclatge a la seva fi de vida, i permet estalviar fins a en un 50% pel que fa a una solució de renovació clàssica.

Així doncs, Gerflor s'ocuparà de garantir la fabricació, el lliurament, la instal·lació, l'assistència tècnica i el desmuntatge dels terrenys per a les competicions de voleibol, voleibol assegut i handbol dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Londres 2012.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextAsefavePiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis