Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rafael Sarasola Sánchez-Castillo, nuevo presidente de Cepco

Rafael Sarasola Sánchez-Castillo, nou president de Cepco

17/05/2012

17 de maig de 2012

Rafael Sarasola Sánchez-Castillo ha estat triat com a nou president de Cepco, la Confederació Espanyola d'Associacions de Fabricants de Productes de Construcció. L'elecció va tenir lloc en l'Assemblea General de la Confederació, celebrada el passat 10 de maig, en el marc de la Setmana Internacional de la Construcció, en Ifema, el Comitè de la qual Assessor presideix Cepco. Sarasola va resultar triat per aclamació de la resta de presidents d'associacions membre de Cepco presents en l'Assemblea General. Substitueix a Rafael Fernández Sánchez, que ha presidit la Confederació des d'octubre de 2006, i que va rebre l'homenatge de tota l'Assemblea.
Rafael Sarasola Sánchez-Castillo, nou president de Cepco
Rafael Sarasola Sánchez-Castillo, nou president de Cepco.
Doctor Enginyer de Camins, Canales i Ports per la Universitat Politècnica de Madrid i Master en Administració d'empreses per l'Institut d'empreses de Madrid, Rafael Sarasola Sánchez-Castillo és des de l'any 2002 president de Tecnifuego-Aespi (patronal de la protecció contra incendis). A més ha estat vicepresident de Cepco des de l'any 2004, president del Comitè Organitzador de Sicur (una de les fires mes importants a nivell mundial que agrupa tot el sector de la Seguretat) en els anys 2006 i 2008, i vicepresident del mateix en els anys 2010 i 2012. També és conseller de Cepreven i membre d'Aself.

Dins de l'apartat institucional, i a nivell internacional és l'impulsor i president de la Plataforma Llatinoamericana de Seguretat contra Incendis (PISCI) i President del Congrés Internacional de Seguretat contra Incendis (SCI) en les tres edicions realitzades, 2004, 2007 i 2009.

En la seva activitat tècnica i divulgativa és destacable la seva participació de forma habitual en conferències del sector i col·laboracions per als mitjans. Ha publicat diversos articles entre 2002 i 2012, relacionats amb la protecció contra incendi i normativa en el sector, a més de nombrosos articles sobre protecció passiva en establiments comercials, en túnels i en el sector naval, entre uns altres.

En la seva activitat empresarial, durant els últims 25 anys ha ocupat llocs de responsabilitat, tant a nivell nacional com a internacional, en empreses constructores i de materials de construcció.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis