Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Socelec participa en la nueva iluminación del Oratorio de San Felipe Neri

Socelec participa en la nova il·luminació de l'Oratorio de Sant Felipe Neri

20/04/2012

20 d'abril de 2012

A més del seu indubtable interès arquitectònic i artístic, l'Oratorio de Sant Felipe Neri, a Cadis, té especial significat històric a nivell nacional per haver estat seu de les Corts Generals que creen aquí, l'11 de març de 1812, la primera Constitució moderna espanyola, model d'unes altres que després s'elaborarien a Europa i Amèrica.

Gràcies a l'acord de col·laboració subscrit entre la Fundació Iberdrola i el Consorci per a la Commemoració de l'II Centenari de la Constitució de 1812, es van realitzar obres de neteja i manteniment en la façana del temple, substituint-se l'antic enllumenat de la façana per un nou sistema basat en tecnologia LED.

Per dur a terme aquest projecte s'han utilitzat diferents lluminàries LED de Socelec, garantint la sostenibilitat i eficiència energètica de la instal·lació i, per tant, un important estalvi energètic i una dràstica reducció dels costos de manteniment associats a aquesta instal·lació.

S'han instal·lat diferents lluminàries segons la zona a il·luminar: proyectores ROCCA MAXI encastats en el sòl per a la il·luminació de la façana principal; vestits de bany lineals ZEO i proyectores NEOS per a la il·luminació rasant de la base de la cúpula i proyectores compactes ENYO per ressaltar detalls i crear una il·luminació d'accent.

La selecció de diferents sistemes òptics permet aconseguir una il·luminació uniforme de la façana. D'altra banda, la combinació de dues temperatures de color permet diferenciar les dues zones més representatives d'aquest edifici: la façana i la cúpula el·líptica.

Nova il·luminació de l'Oratorio de Sant Felipe Neri
Nova il·luminació de l'Oratorio de Sant Felipe Neri.

Empreses o entitats relacionades

Schréder Socelec, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis