Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Amascal recoge conclusiones de la Asamblea General de la Federación Europea de Distribuidores

Amascal recull conclusions de l'Assemblea General de la Federació Europea de Distribuïdors

18/04/2012

18 d'abril de 2012

L'Associació de Majoristes de Sanejament, Calefacció, Lampisteria, Gas, Aire condicionat i Afins (Amascal), com en la passada edició, ha participat en la Mostra Convegno Expoconfort 2012, on va tenir lloc, a més, l'Assemblea General de FEST (Federació Europea de Distribuïdors).

La Fira biennal de Milà, celebrada entre els dies 27 i 30 març, ha reunit a empreses procedents de diferents parts del món, concentrant-se a les quatre àrees de la Mostra: calor, fred, aigua i energia.

En aquest escenari internacional com a punt de trobada de professionals del sector, Amascal ha celebrat, al costat dels altres membres, l'Assemblea General de la Federació Europea de Distribuïdors, de la qual Espanya va ser president en el bienni 2004 -2005 i que aquest any tenia com convidada a la delegació americana.

Durant la trobada que va tenir lloc el passat 28 de març, es van recopilar les dades sectorials de tots els països membre en climatització, tals com a vendes, marges, ocupació o estat de rehabilitació.

Les dades aportades per cada Associació mostren com el sector en països com Alemanya, Finlàndia, República Txeca i Dinamarca es troba en un molt bon moment, gràcies al mercat de la rehabilitació i a la potenciació de l'eficiència energètica. I és, a més, en aquests països on s'estan prenent mesurades per al foment de l'ocupació.

D'altra banda es troba la situació de Bèlgica, Itàlia, Estats Units i Espanya on els nivells de creixement són més baixos, sense molts canvis pel que fa al passat 2011, en part a causa de les dures condicions climatològiques que en molts casos han retardat l'execució d'obres.

“Des d'Amascal confiem en el qual el sector torni a reactivar-se i creiem que aquestes reunions són necessàries per poder observar què mesures estan prenent altres països i estudiar si podem aplicar-les també a Espanya”, assenyalen des de l'Associació.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis