Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La construcción no mejora en 2011

La construcció no millora en 2011

02/01/2012

2 de gener de 2012

La Federació d'Organitzacions de Professionals, Autònoms i Emprenedors (OPA) ha assenyalat que 2011 "ha estat un any catastròfic per al sector de la construcció que no ha parat la seva sagnia constant d'afiliats". El total d'autònoms registrats al Repta. A al novembre és de 401.110, és a dir, 52.000 autònoms menys del total d'afiliats que al gener de 2010, quan va començar la forta caiguda del sector.

El president nacional d'OPA, Camilo Abietar, va explicar que “en dades generals 2011 ha estat un any negre per als autònoms. Més de 500.000 negocis han tancat aquest any, aquest la principal dada que ha d'arribar a les Administracions, per exhortar-los a adoptar mesures al més aviat possible”. Concretament són 534.514 els autònoms que han tancat els seus negocis enfront dels 462.807 autònoms que van emprendre en l'autoocupació, donant-se d'alta en el Repta. Així, s'han regristrado al novembre un total de 401.110 autònoms, és a dir, 17.763 professionals per compte propi menys que al gener de 2011(-4%), i 52.132 autònoms menys pel que fa a gener de 2010 (-11.5%). 

L'evolució del sector en 2011 ha ha estat clarament descendent
L'evolució del sector en 2011 ha ha estat clarament descendent.
El president nacional d'OPA, Camilo Abietar assenyala “és satisfactori saber que els espanyols han apostat per sectors de l'autoocupació com el comerç i reparació de vehicles o l'hostaleria. No obstant això, en dades generals 2011 ha estat un any negre per als autònoms. Més de 500.000 negocis han tancat aquest any, aquest la principal dada que ha d'arribar a les Administracions, per exhortar-los a adoptar mesures al més aviat possible” I va agregar, “des d'OPA, impulsarem la nostra labor perquè l'autoocupació sigui la sortida a la crisi econòmica de més espanyols el proper any, 2012. Sabem que recuperar-nos és un camí llarg i constant. No obstant això, el col·lectiu autònom ha demostrat el seu coratge de sobreviure i sortir davant d'aquest gran sot en el qual ens trobem. D'aquesta manera, esperem el suport tant de les Administracions per incentivar al col·lectiu autònom com el teixit empresarial més gran d'Espanya”.

La Federació d'Organitzacions de Professionals, Autònoms i Emprenedors (OPA) és una organització sense ànim de lucre que té com a missió representar, defensar i promoure els drets dels microempresarios, professionals i autònoms d'Espanya davant Institucions Públiques i Privades. OPA representa a més de 227.000 autònoms.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis