Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una completa solución para el diseño 3D de fábricas industriales

Arriba Autodesk Factory Suite

Una completa solució per al disseny 3D de fàbriques industrials

Redacció Interempresas31/08/2011

31 d'agost de 2011

La companyia Autodesk defineix Autodesk Factory Design Suite 2012 com “el conjunt d'aplicacions més complet llançat per la companyia fins al moment per al disseny de fàbriques i plantes industrials”. Es tracta d'una suite integrada que conté solucions 2D i 3D per a l'optimització de la configuració i disposició d'una planta de fabricació a través de la creació de models digitals. La solució afegeix funcionalitats específiques al programari AutoCAD i Autodesk Inventor amb processos de treball que milloren la precisió, l'eficiència de disseny i la posterior comunicació de projectes de creació de plantes industrials.

La primera versió de la suite, llançada en 2010, ha estat actualitzada amb aquest llançament que complementa solucions d'arquitectura, indústria i fabricació amb aplicacions de visualització, simulació, gestió documental, disseny de canonades en 3D i desenvolupament de projectes col·laboratius. Així, Autodesk Factory Design 2012 està pensat per desenvolupar complets models en 3D de plantes industrials que permeten avaluar diferents alternatives d'escenaris amb l'objectiu de determinar quin és la millor solució possible abans que s'instal·li l'equipament. La solució també compta amb eines específiques per a la visualització de fàbriques que permeten fer visites virtuals i interactives en 3D millorant la comunicació que oferien els plànols en 2D.

Autodesk Factory Design Suite 2012 afegeix funcionalitats específiques al programari AutoCAD i Autodesk Inventor
Autodesk Factory Design Suite 2012 afegeix funcionalitats específiques al programari AutoCAD i Autodesk Inventor.

Millores de programari

Per a la creació de la suite, els desenvolupadors d'Autodesk han afegit funcionalitats específiques als programes AutoCAD, Autodesk Inventor i Autodesk Navisworks. La companyia combina a més aquests productes amb el seu potent programari de visualització (Autodesk 3ds Max Design i Autodesk Showcase) per ajudar al fet que els fabricants millorin la seva innovació, col·laboració i flexibilitat a mesura que responen als continus canvis de les necessitats del mercat.

Aquestes són les millores i les funcionalitats afegides als programes esmentats:

AutoCAD: optimitza el treball en 2D per a la millora de l'eficiència dels fluxos de materials i afegeix una àmplia llibreria de continguts per a fàbriques.

Autodesk Inventor: possibilitat de convertir els plànols 2D en dissenys 3D automàticament; afegir models en 3D d'elements de la fàbrica sobre plànols 2D; afegir punts intel·ligents de connexió i definir superfícies en un element de la planta.

Autodesk Navisworks: introducció del concepte de sòl de fàbriques, obtenció d'actualitzacions associatives amb Autodesk Inventor i eines específiques per al disseny de plantes industrials.

Autodesk ofereix tres edicions del paquet Factory Design Suite:

Factory Design Suite Standard.– Dissenyo eficient, documentació i compartició de plànols en format DWG. Conté els productes AutoCAD Architecture, AutoCAD Mechanical, Autodesk Showcase, Autodesk Vault i Autodesk Factory Design Suite Utilities.

Product Design Suite Premium.– Afegeix eines optimitzades per a la creació de visualitzacions 3D de línies de màquines i tot tipus d'elements d'una fàbrica. Conté les aplicacions de l'edició standard i el programari Autodesk Inventor. Autodesk 3ds Max Design i Autodesk Navisworks Simulate.

Product Design Suite Ultimate.– Summa a tot l'anterior capacitats avançades que ajuden al fet que els fabricants de màquines, els integradors de sistemes i els fabricants puguin dissenyar, optimitzar i visualitzar plantes industrials i equipament d'unaa manera major. Conté les mateixes aplicacions que l'edició Premium però afegint el programari Autodesk Inventor Professional i Autodesk Navisworks Manage

Sobre Autodesk

Autodesk, Inc., és una companyia de desenvolupament de programari per al disseny 3D, l'enginyeria i l'entreteniment. Usuaris de sectors com la fabricació, l'arquitectura, la construcció i els mitjans i entreteniment —incloent els últims 16 premiats per l'Acadèmia dels Oscars als Millors Efectes Visuals— utilitzen el programari d'Autodesk per dissenyar, visualitzar i simular les seves idees.

Empreses o entitats relacionades

Autodesk, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis