Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Asepi presenta el ‘Día del Pavimento Inteligente’, con motivo de la primera instalación en Cáceres

Asepi presenta el ‘Dia del Paviment Intel·ligent’, amb motiu de la primera instal·lació a Càceres

01/07/2011

1 de juliol de 2011

Asepi (Agrupació Empresarial Innovadora del Paviment Intel·ligent d'Espanya) va presentar el passat 21 de juny la primera instal·lació de paviment intel·ligent a Espanya. La localitat triada va ser Càceres. L'objectiu de l'entitat és facilitar la difusió tecnològica i pràctica als diversos sectors d'interès, ja que compten amb la col·laboració d'Administracions Públiques, universitats, centres d'innovació, arquitectes, enginyers, constructores i agents internacionals, entre uns altres. D'altra banda, i en el mateix acte es dóna reforç a l'estàndard EPI que serà el futur dels carrers digitals, permetent la interoperabildad dels sistemes i l'eficiència en la implantació i el manteniment.

La utilització de via intel·ligent ofereix diferents serveis als ciutadans de la localitat cacereña tals com a connexió a Internet, xarxes socials, localització de persones i informació d'esdeveniments de la ciutat. Aquests serveis ja estan disponibles. A més, gràcies a aquesta tecnologia s'informa als vianants sobre informació turística, comercial, cultural o oci, entre unes altres. La implementació es troba en la seva versió 1, és a dir, s'aniran presentat noves versions a mesura que estiguin disponibles.

Els ciutadans de Càceres tindran inicialment accés gratuït a Internet (restringit a 256 kbs per usuari) en tota la Plaça Major i el Fòrum dels Balbos, accés a la xarxa social www.viainteligente.es, informació d'oci, turisme i restauració a la zona d'influència de la Plaça Major. En un futur proper, comptaran amb un conjunt de serveis de localització i comunicacions especialitzat per als transeünts, nens i majors fent que Càceres passi al capdavant de la innovació en infraestructures intel·ligents orientades als ciutadans en espais públics.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis