Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ferroforma-Bricoforma 2011, autóctona e internacional a partes iguales
El Bilbao Exhibition Centre, preparat per a la nova edició del saló, de 23 al 26 de març

Ferroforma-Bricoforma 2011, autòctona i internacional a parts iguals

Redacció Interempreses04/03/2011

4 març 2011

Més de 15.000 persones van visitar el saló en la seva edició anterior. Foto: Ferroforma-Bricoforma
Més de 15.000 persones van visitar el saló en la seva edició anterior. Foto: Ferroforma-Bricoforma.
Firmes expositores de 28 països participaran en Ferroforma-Bricoforma 2011 , que se celebrarà els dies 23 a 26 de març a Bilbao Exhibition Centre. Segons l'organització, en "un any clau per al desenvolupament d'estratègies i operacions comercials", la Fira Internacional de Ferreteria i Bricolatge es presenta com una cita decisiva i renovada, amb un enfocament més connectat a les necessitats del sector. Al tancament d'aquesta edició, l'organització parlava de la participació de 600 expositors.

El saló Ferroforma-Bricoforma comptarà en aquesta ocasió amb un 51% de participació estrangera, segons els organitzadors. D'aquesta manera, la mostra de productes i serveis procedents d'Alemanya, Argentina, Àustria, Bèlgica, Canadà, Dinamarca, Estats Units, Finlàndia, França, Hong Kong, Índia, Itàlia, Japó, Regne Unit, República Txeca, República Dominicana, Suècia i Taiwan, entre d'altres mercats, certifica "la projecció exterior del certamen i el seu valor com a plataforma d'ajuda a la internacionalització".

Espanya concentrarà el 49% de l'oferta, mentre als països europeus els correspondrà un 31%, a Amèrica un 5% ia Àsia i resta del món un 15%.

Per àrees geogràfiques, Espanya concentrarà el 49% de l'oferta, mentre als països europeus els correspondrà un 31%, a Amèrica un 5% ia Àsia i resta del món un 15%.

La fira mostra les últimes tendències en eines de mà i elèctriques. Foto: Ferroforma-Bricoforma
La fira mostra les últimes tendències en eines de mà i elèctriques. Foto: Ferroforma-Bricoforma.

Per sectors

Eina manual i elèctrica (28%), protecció laboral i subministraments industrials (23%), encapçalen els sectors de la fira amb més participació. Els segueixen serralleria i ferramentes (14%), ferreteria i llar (13%), fixacions i subministraments per a la construcció (10%), decoració, il luminació, equipament i jardí (10%) i serveis (3%).

Ferroforma

  • Serralleria
  • Eines
  • Màquines
  • Subministraments construcció
  • Subministraments industrials
  • Protecció laboral
  • Equipament comercial
Bricoforma
  • Ferreteria i llar
  • Decoració
  • Electricitat i enllumenat
  • Bany, fontaneria i climatització
  • Fusta i ordenació
  • Jardí
  • Serveis
Mentre la política de preus favorable i les noves fórmules de finançament han marcat la campanya de captació d'expositors, en l'àmbit de visitants són la incorporació de l'usuari final, els programes de compradors internacionals i els 'packs' de promoció dels que estan protagonitzant la compte enrere.

Pel que fa a activitats complementàries, Ferroforma-Bricoforma combinarà diferents formats en les seves jornades per ferreters i utilitzadors d'eines i altres productes de ferreteria. S'inclouran ponències, taules rodones, anàlisi de casos pràctics de negocis d'èxit en ferreteria i demostracions-concurs per a tallers de reparació de vehicles i professionals de la instal·lació.

Eina manual i elèctrica (28%), protecció laboral i subministraments industrials (23%), són els sectors amb més participació...
Eina manual i elèctrica (28%), protecció laboral i subministraments industrials (23%), són els sectors amb més participació.

Casos d'èxit contra la crisi

Deu dels millors negocis de ferreteria i subministraments industrials del país explicaran els seus casos d'èxit, exposant els models gràcies als quals estan sortejant la crisi amb solvència i fins i tot guanyant quota de mercat. A més, es dedicarà una jornada a la logística, identificada des de fa temps com una àrea de millora crítica dins del sector, amb una influència cada vegada més determinant en l'estalvi de costos.

Per la seva banda, la comunicació intersectorial i les noves tecnologies de la informació també tindran un apartat propi per la seva importància per a evitar ineficiències, dinamitzar el mercat i aconseguir estalvis molt significatius en uns temps en què la cadena de valor s'està tornant cada vegada més complexa i atomitzada.

Hi haurà també demostracions pràctiques i fins i tot concursos en què es convocarà reparadors d'automòbils, així com a instal·ladors de material elèctric, telecomunicacions, aire condicionat, calefacció i fontaneria, i empreses de manteniment industrial. Es mostraran les últimes tendències en eines de mà i elèctriques, de tall, abrasius, adhesius, i material de protecció i soldadura, entre altres productes.

El saló ha dut a terme una política de preus favorables i noves fórmules de finançament per captar expositors

Networking

Des de finals de febrer els visitants acreditats tenen la possibilitat de concertar cites directament amb aquells expositors del seu interès a través d'una nova aplicació que s'ha incorporat a la pàgina web del certamen.

Va passar el 2009

15.172 participants es van acostar al saló Ferroforma, al recinte firal Bilbao Exhibition Center. Els professionals estrangers del saló van ser 1.237 i les empreses expositores estrangeres un 65%, el 19% de les quals van participar per primera vegada. Ferroforma clausurar llavors el seu saló més internacional, amb 776 empreses de 27 països.

Les àrees principals de la mostra van ser les de subministrament industrial, construcció i protecció laboral (24%) i eina manual (23%). Els van seguir ferreteria i llar (16%), serralleria i ferramentes (11%), decoració, il luminació, equipament i jardí (10%), fixació (7%), maquinària per a fusta i electroportàtil (7%) i serveis (2% ).

Firmes expositores de 28 països participaran en Ferroforma-Bricoforma 2011
Firmes expositores de 28 països participaran en Ferroforma-Bricoforma 2011.

Fitxa tècnica

-Edició: 19 ª Ferroforma - 4 ª Bricoforma
-Dates: del 23 al 26 març 2011
-Horaris:
dies 23, 24 i 25, de 10 a 19 h.
dia 26, de 10 a 16 h.
-Organització i recinte: Bilbao Exhibition Centre
-Pavellons: 3
-Expositors: 600

Empreses o entitats relacionades

SFI - Bilbao Exhibition Centre

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis