Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Buenas perspectivas para la fundición, tras la junta general de Fundigex

Bones perspectives per a la fosa, després de la junta general d'Fundigex

28/02/2011

28 febrer 2011

El passat dia 17 febrer 2011 va tenir lloc a Bilbao (Biscaia) la XXVIII Junta General d' Fundigex (Associació Espanyola d'Exportadors de Fosa. Maquinària, productes i serveis per a la fosa). En ella, es va valorar tant la situació del sector en general com la facturació i les dades d'exportació. En el primer punt, es preveu una millora "però amb cautela": els resultats de les enquestes realitzades als socis mostren una clara millora respecte a l'inici de l'any 2010, moment en què el sector es trobava sumit en una crisi de grans proporcions " . Ara, sembla que el sector es mostra "moderadament optimista, ia més de forma generalitzada, tant per a foses fèrriques com no fèrrica". Els resultats mostren que el 67% de les empreses preveuen millorar les seves xifres el 2011, enfront del 28% de fa un any.

Bilbao (Biscaia) va acollir el passat 17 de febrer la XXVIII Junta General d'Fundigex (Associació Espanyola d'Exportadors de Fosa...
Bilbao (Biscaia) va acollir el passat 17 de febrer la XXVIII Junta General d'Fundigex (Associació Espanyola d'Exportadors de Fosa. Maquinària, productes i serveis per a la fosa).

Pel que fa a dades de facturació i exportació, s'estima una pujada tant de la facturació com de les exportacions. La facturació en el primer semestre del 2011 es beneficiés d'un augment del 4,2% respecte al segon semestre de 2010. La segona meitat de l'any portarà igualment xifres positives, "encara que es modera el creixement (+2,7%)". Per la seva banda, les exportacions, que han estat l'element tractor en els últims anys, segueixen creixent, encara que suavitzen la tendència (fins al 3% en la segona meitat de l'any 2011).

Per sectors, en les dades presentades a la junta s'observa una millora en gran part dels sectors client de la fosa, destacant la valvuleria, el ferrocarril, la mineria o l'automoció (especialment el vehicle industrial). Però sembla que també milloren, "sense arribar a donar mostres de gran dinamisme", sectors com la maquinària en general, la naval, la siderúrgia, els béns d'equip, entre d'altres. En canvi, sembla que continuen tenint comportament negatiu (encara que en general amb més optimisme que al començament de 2010), sectors com la màquina-eina, el ciment, la troquelería, la construcció i les obres públiques.

Per 2011 la junta va presentar el seu pla de xoc on destaca la participació en fires properes tant del sector de la subcontractació com en les de sectors client, juntament amb les missions d'estudi.

Igualment, estan ja en marxa les Trobades Empresarials de Fosa Europeus (amb motiu de la Cimera Industrial de Bilbao en el mes de setembre), i 18 missions comercials que es realitzaran al llarg de tot l'any a diferents països del món.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis