Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a En marcha la rehabilitación de más de 300 viviendas ubicadas en las Áreas de Rehabilitación Integral de Zaragoza

En marxa la rehabilitació de més de 300 habitatges ubicats a les àrees de rehabilitació integral de Saragossa

27/01/2011

27 gener 2010

El conseller d'Obres Públiques, Urbanisme i Transports del Govern d'Aragó, Alfonso Vicente, i l'alcalde de Saragossa, Juan Alberto Belloch, van visitar el passat dia 25 de gener el projecte pilot de rehabilitació dels portals 1967-1969 del Grup Alferez Rojas, al barri saragossà de Delícies.

La intervenció que s'ha dut a terme en aquest bloc d'habitatges va ser guardonat recentment amb el Premi Endesa a la Rehabilitació Immobiliària més Sostenible 2010, que s'atorga en el marc del Saló Immobiliari Barcelona Meeting Point. Es tracta d'un dels cinc projectes pilot iniciats i finalitzats en els dos últims anys a les zones ARI (àrees de rehabilitació integrada) de la ciutat, en un procés de gestió basat en l'acompanyament tècnic i social dels propietaris, que l'Ajuntament de Saragossa porta a terme a través de la Societat Municipal Saragossa Habitatge.

Les obres, que han afectat exclusivament als elements comuns de l'edifici, han incorporat ascensors, aïllament tèrmic i acústic, instal·lacions centralitzades d'aigua calenta i plaques solars tèrmiques a la coberta, entre altres millores, que produeixen uns estalvis energètics del 70% a l'hivern i del 60% a l'estiu respecte a la situació anterior. El jurat va valorar molt positivament aquesta qüestió, així com la gestió d'acompanyament social als propietaris en tot el procés que es porta a terme des de l'Oficina Tècnica de Rehabilitació Urbana (Saragossa Habitatge).

A més, el projecte pilot que s'ha dut a terme a les Fonts, amb la rehabilitació d'un edifici de 40 habitatges en el Grup Girón, ha estat també guardonat amb els premis AVS a Les Millors Pràctiques en Habitatge Protegit. Aquests premis els atorga amb caràcter biennal l'Associació Nacional de Promotors Públics d'Habitatge i Sòl (AVS), de la qual formen part al voltant de 170 organismes públics de caràcter autonòmic i local, i les principals empreses públiques nacionals promotores d'habitatge i sòl.

En els propers mesos es van a iniciar les obres la rehabilitació de més de 300 habitatges de 24 edificis de la ciutat ubicats a les 5 àrees de rehabilitació integral (ARI) i al Àrees especial del Casc Històric (ARCH), finançades amb fons del conveni subscrit el 2006 per l'Ajuntament de Saragossa, el Govern d'Aragó i el Govern d'Espanya (llavors Ministeri, avui Secretaria d'Estat d'Habitatge).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis