Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Puertas Sanrafael presenta novedades en Construtec 2010
Portes Sanrafael arriba al mercat amb 36 nous dissenys on la porta es rebel a través de 3D amb baix relleus minimalistes

Portes Sanrafael presenta novetats en Construtec 2010

Redacció Interempreses04/10/2010

4 octubre 2010

Construtec és un dels principals escenaris que el sector de la construcció ofereix i és per això que Portes Sanrafael aprofita l'ocasió de visitar-lo i oferir els seus productes més atracaments i útils per als usuaris. Àngel Cepeda, director gerent d'aquesta empresa aposta per aquesta fira per trobar "productes diferenciats d'acord amb les últimes tendències".

Àngel Cepeda té clars els conceptes. Des del primer moment ha apostat per Construtec, ja que porten participant en aquesta fira des de fa 6 anys i perquè, com comenta, "és una ocasió massa valuosa per mantenir la nostra posició de lideratge i innovació en el mercat. Atesa la recessió que hi ha en la construcció té un major valor aquesta presència és el lloc ideal per a aquells professionals que busquen productes diferenciats d'acord amb les últimes tendències en arquitectura i interiorisme ". A més, afegia que "sempre serà punt de trobada amb arquitectes, decoradors, distribuïdors, clients i en general professionals de l'interiorisme, la reforma i la construcció que segur valoraran la nostra projecció".

D'altra banda, parlant de la situació del sector de la construcció en l'actual escenari de recessió econòmica, Cepeda ha afirmat que "estem en una de les etapes més difícils del sector de les portes i de les moltes altres indústries que depenen en gran mesura del creixement en l'edificació. Amb demandes de portes actuals inferiors a les existents en anys anteriors en un 60% - 70% cal modificar i ajustar massa paràmetres per continuar en el mercat i ser aquí amb il·lusió d'exposar i mirar al futur ".

Àngel Cepeda, director gerent de Portes Sanrafael
Àngel Cepeda, director gerent de Portes Sanrafael.

Malgrat un escenari tan poc alagüeño, el seu punt de vista és positiu, o almenys, no és pessimista. Per encarar el futur cal fer esforços en R + D, com comenta el gerent de Portes Sanrafael, "entenem que és en els moments difícils quan cal fer els majors esforços d'innovació, el fruit d'aquest treball ens mantindrà al capdavant del pilot. Tots tenim el compromís de mantenir el màxim possible el nostre nivell d'ocupació i si a aquestes baixades de la demanda s'uneix el canvi en el tipus de porta cap a models llisos sense motllures ni gairebé mà d'obra artesanal el merescut manteniment dels nostres professionals exigeix nous reptes ".

Noves tendències

Després d'una època de bonança econòmica, de dispendis i malbarataments, sembla que la senzillesa és el que més es porta, ara que la situació econòmica ha sofert una gran caiguda. Pel que fa a l'arquitectura, Cepeda opina que aquesta "es troba en plena evolució cap a la senzillesa, l'equilibri i la sostenibilitat. La porta ha de continuar aquest camí millorant el nostre estil de vida en matèria de benestar, salut i major nivell tècnic. Concebem la porta com el moble de major funcionalitat de la nostra llar, integrat i en harmonia amb la resta d'elements que ens defineixen ".

Pel que fa als materials, sembla que "avui les xapes de fusta tendeixen cap als roures, roures decapés i tintats en gamma blanca o grisos. El lacat adquireix un major protagonisme per la seva força i major adaptació a la nova decoració i interiorisme en general. El vidre adquireix una major importància i perd rellevància les ferramentes metàl·lics que passen a integrar-se dins del disseny i color de la porta ".

"Concebem la porta com el moble de major funcionalitat de la nostra llar, integrat amb la resta d'elements" Ángel Cepeda

Els bons resultats d'invertir en R + D

El gerent de Portes Sanrafael creu que la innovació és un dels punts fonamentals de la seva estratègia de mercat. És per això que arriben al mercat amb 36 nous dissenys on la porta es rebel a través del 3D amb baix relleus minimalistes que atorguen un detall de personalització inexistent fins ara a les portes de pas. Segons Cepeda, "el vidre evoluciona al seu major seguretat mitjançant la seva laminat en teles i el seu tractament temperat que garanteix total resistència a l'impacte al mateix temps que el seu disseny es personalitza amb el del full de porta".

També creu important remarcar que "augmenta la seva mida per a porta vidriera ocupant tota l'alçada de la mateixa. Els lacats blancs incorporen decoracions en franges grises, Ratan, alts brillantors, etc. que donen un major valor afegit a la seva decoració. Els fronts d'armari evolucionen cap a majors mides en les seves dimensions incorporant nous elements com televisió integrada, leds, nous automatismes, etc ".

Pel que fa al full de la porta, el gerent de Portes Sanrafael afirma que "evita la visió de frontisses que quedessin integrades i ocultes en la seva unió al cèrcol i motllures que mantindran la mateixa rasant que el full de porta. Igualment la seva grandària tendeix a créixer sobretot en alçada, i pot muntar amb marc i motlurat invisible fins rasant de sostre ".

Pel que fa a la seguretat a la llar "la porta cuirassada es consolida sobre la porta blindada per la seva major nivell de seguretat, unificant el seu disseny interior amb la resta de portes. En resum, la porta deixa de ser un element estructural per obrir o tancar un habitacle i passa a ser un complement decisiu i d'extraordinària importància en l'interiorisme de la nostra llar ".

Pel que fa als seus objectius i projectes de futur, Portes Sanrafael continuarà, segons Ángel Cepeda, sent fidel "als seus valors d'Innovació, Personalització i Proximitat als seus clients que ens defineixen possiblement com a líder del sector en aquests aspectes i que ara més que mai anem a enfortir. Per això continuem amb la nostra política de reinversions permanents, apostant i compartint idees amb professionals de referència del sector i amb el nostre capital humà garantint la nostra competitivitat i lideratge de disseny dins de la màxima garantia de qualitat ".

Empreses o entitats relacionades

Puertas Sanrafael, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis