Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevas posibilidades para mandos por radio
Versions millorades de dos clàssics de HBC-radiomatic

Noves possibilitats per a comandaments per ràdio

Redacció Interempreses08/09/2010

8 setembre 2010

HBC-radiomatic presenta la nova versió del clàssic ressò, amb un augment significatiu de les seves funcions. També presenta, com a novetat, els transmissors Technos, ara disponibles també amb cinc LED per a informació de feedback i avisos. Ambdós productes presenten una gran versatilitat per al control de tot tipus de grues i maquinària de construcció.

HBC radiomatic, un dels grans fabricants mundials de comandaments per ràdio per a aplicacions industrials, presenta noves versions dels seus comandaments per ràdio ressò i techno.

 La nova versió de l'eco és ara encara més robusta i versàtil

La nova versió de l'eco és ara encara més robusta i versàtil.

Més robust, més segur, més confortable

Des de fa molts anys, el radiotransmissor ressò és un dels més venuts de la gamma de productes de HBC. El model més petit entre els controls amb joystick d'HBC ofereix un equipament sorprenentment extens, i es presta per a una gran varietat d'aplicacions. A més de la seva ja clàssica utilització en grues torre de base giratòria, camions grua, grues industrials i molts altres equips d'elevació i transport, el transmissor també s'empra, i cada vegada més, en projectes específics demanats pels clients. Avui en dia el ressò presta un valuós servei en el control sense fil de tractors eruga compactes per a la construcció i aplicacions forestals, així com en l'operació d'instal lacions de simulació d'incendis en centres d'entrenament de bombers de servei, o bé en el maneig de talladores de gespa especials.

Amb aquesta versió renovada, HBC-radiomatic ha incrementat i optimitzat les prestacions d'un transmissor que ja oferia un equipament ampli. La seva nova carcassa de plàstic PA6GF30 proporcionarà encara més protecció contra danys en operació industrial diària sota condicions extremes. A més, la versió renovada del ressò incorpora una alarma per vibració de sèrie. A través d'una vibració perceptible del transmissor, aquesta funció informa a l'operari de condicions crítiques a la màquina o altres tipus d'avaries i possibles riscos. Depenent dels requisits del client, alguns exemples d'aplicació podrien ser advertències davant el perill d'una sobrecàrrega de la grua o en cas d'una alta velocitat del vent.

El ressò s'ofereix de manera opcional amb les prestacions de seguretat radiomatic xoc-off / roll-detect / zero-g. Aquestes van ser desenvolupades per HBC-radiomatic i permeten una ràpida desconnexió automàtica del comandament per ràdio en situacions d'emergència, per exemple quan el transmissor es cau de les mans de l'usuari. La desconnexió automàtica evita la perillosa activació d'ordres no desitjades a la grua o màquina, de manera que l'usuari es beneficia d'una protecció addicional. Una altra recent incorporació és la clau electrònica Radiomatic ILOG: ve incorporada de sèrie en el ressò i, en cas de fallada en el comandament per ràdio, permetrà la ràpida activació d'un transmissor de recanvi. Per a això, l'operari ha de tan sols extreure el ILOG del transmissor danyat i connectar al transmissor de substitució. El comandament per ràdio torna a estar operatiu en un instant, i el treball pot continuar sense temps inoperatiu costós.

A més dels seus usos clàssics, el transmissor també s'empra cada vegada més en projectes específics

El que no ha canviat és la quantitat d'elements de maneig disponibles. Aquests inclouen dos joysticks d'alta qualitat, així com fins a sis polsadors d'una velocitat i fins a dos selectors basculants o selectors / polsadors giratoris. També els canvis realitzats pels dissenyadors de producte de HBC en la forma de la base del transmissor han estat mínims. Amb un pes de tan sols 1,5 kg, incloent-hi la bateria, i un disseny senzill i manejable, l'operació del nou eco segueix sent igual de còmoda en qualsevol situació.

L'elecció del receptor adequat per l'eco depèn completament de les necessitats del client. Alguns dels criteris importants són la gamma de funcions requerida, l'alimentació de l'aplicació a controlar, així com les interfícies necessàries, com ara CAN-Bus o Profibus-DP. La gamma de receptors de HBC presenta una enorme varietat i ofereix àmplies possibilitats de combinació amb l'eco per a un gran nombre d'aplicacions.

 El comandament de confort Technos també està disponible amb un mòdul LED

El comandament de confort Technos també està disponible amb un mòdul LED.

L'alternativa LED

Amb el techno, HBC-radiomatic presenta un altre producte renovat. Aquest transmissor forma part de la gamma de productes de HBC-radiomatic des de l'any 2007, i des de llavors s'ha convertit en una aposta ferma per al control de grues de construcció, camions grua i una gran varietat d'altra maquinària de construcció. Un dels trets distintius del techno és el seu disseny compacte, corbat i ergonòmic. Al mateix temps, el techno s'ofereix amb un equipament considerable. Aquest inclou dos joysticks, fins a sis polsadors d'una velocitat i fins a dos selectors basculants o selectors / polsadors giratoris. Per a proporcionar una òptima adaptació a l'entorn de treball, el techno ofereix nombroses funcions addicionals d'utilitat, com ara el sistema de gestió de freqüències radiomatic AFS per a zones de treball en les que s'utilitzen diversos comandaments per ràdio a la vegada.

Un dels trets distintius del techno és el seu disseny compacte, corb i ergonòmic

En la versió subministrada de sèrie fins ara, l'operari disposava d'un LCD integrat per a la visualització d'una gran varietat de dades, com ara el pes de la càrrega o la velocitat del vent. Com a alternativa, HBC-radiomatic ara també ha desenvolupat una versió amb mòdul LED. D'aquesta manera, el demanat disseny ergonòmic del transmissor també despertarà l'interès d'aquells usuaris que no tinguin l'estricta necessitat de disposar d'una visualització de la informació a través de LCD.

Aquesta versió alternativa de nou desenvolupament està equipada amb un total de cinc LED bicolors disposats de forma visible. Aquests LED permeten a l'operari visualitzar diverses dades de funcionament o feedback, com ara senyals d'avís en cas d'alta velocitat del vent o sobreescalfament del motor. El resultat és una optimització de la seguretat i la prevenció de danys en l'equip controlat. I gràcies a les possibilitats pràcticament il limitades de combinació amb la gamma de receptors de HBC, també la nova versió del techno permet una adaptació òptima del comandament per ràdio a les necessitats específiques del client.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis