Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sika lanza un nuevo folleto para profesionales de la pintura

Sika llança un nou fullet per a professionals de la pintura

18/05/2010

18 maig 2010

Sika ha llançat un fullet per als professionals de la pintura en el qual es recopilen totes les possibilitats relacionades amb aquesta àrea, posant a disposició de tots els usuaris i dissenyadors, els mitjans - incloent les accions preliminars - i productes per a dur a terme qualsevol projecte en el qual es puguin implicar, des del més senzill al més purament professional. Aquest catàleg recull els aspectes més importants a tractar en zones tan fonamentals de l'edifici com Cobertes, Terrasses i Balcons, Façanes i Exteriors, Interiors, Paviments, Zones d'esbarjo, Fonaments i Soterranis. Per això empra diferents solucions en els camps de la protecció, Enganxat, Segellat, farcits, Morters de Reparació, Morters de regulació i Impermeabilització.

El nou fullet per a professionals de la pintura recopila d'una manera atractiva i accessible les qüestions més normals amb les que el pintor es pot arribar a trobar a l'hora de realitzar-la. En aquesta publicació, Sika reuneix, a més dels seus revestiments impermeables i de protecció, altres tipus de productes com massilles de poliuretà, silicones, morters preparats o paviments epoxi, que donen sortides concretes a cada un dels possibles problemes amb els quals es pot topar el professional abans de pintar un edifici o vivenda particular.

La portada del nou fullet d'Sika per a professionals de la pintura
La portada del nou fullet d'Sika per a professionals de la pintura.

Empreses o entitats relacionades

Sika, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis