Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Reducción de las pérdidas, producción y uso eficiente de la energía
Els tres pilars de l'energia segons Rehau

Reducció de les pèrdues, producció i ús eficient de l'energia

Redacció Interempreses19/04/2010
El canvi climàtic, les noves mesures preses en matèria legislativa o els problemes de subministrament energètic són els principals factors que estan portant al sector de la construcció a la recerca de tècniques innovadores de construcció i cap a una nova concepció de la planificació més respectuosa amb el medi ambient, el benestar i l'estalvi energètic.

El concepte d'eficiència energètica engloba tant la reducció de la pèrdua com l'ús eficient de l'energia. Des de fa més de 50 anys, Rehau planifica, projecta i produeix solucions completes per al sector de la construcció d'edificis, d'habitatges unifamiliars i plurifamiliars, d'edificis industrials, comercials i públics. El conjunt de les solucions per a l'estalvi energètic es basa en tres grans conceptes: la reducció de les pèrdues, la producció d'energia i l'ús eficient de la mateixa.

Reducció de les pèrdues

Una part important de la climatització de l'interior de l'edifici es perd a causa de la presència de ponts tèrmics. Els moderns sistemes de finestra i murs cortina de Rehau redueixen les pèrdues i els costos energètics, ja sigui en les construccions noves com en les obres de rehabilitació d'edificis. L'estructura de les càmeres i de les juntes típiques dels perfils de finestra Rehau (amb valor fins a 1,1 W / m² K) permet mantenir la calor a l'hivern i el fred a l'estiu a l'interior de l'edifici sense detriment de la transpiració necessària de les parets externes de la casa.

Per això és important la selecció d'un sistema energèticament eficient per a les finestres. Amb el sistema Euro-Design 70 de Rehau s'obté un excel lent aïllament tèrmic i acústic, tal com apunta la companyia. Aquest es distingeix per la seva superfície llisa i compacta i per la seva lleuger gruix de 70 mm, possible gràcies a la seva estructura multicàmera. A més, sistemes com el AirComfort amb ventilació regulada permetran la correcta renovació de l'aire garantint un òptim confort i salubritat dins del seu habitatge.

Els sistemes de calefacció i de refrescament es distingeixen per la seva baix consum energètic i per la distribució homogènia i controlada de l'energia

Ús eficient

Un cop resolt el problema de la dispersió incontrolada de la calor i de l'energia, l'empresa assenyala que cal ocupar-se de l'optimització de la distribució tèrmica a l'interior de l'edifici. Els sistemes de calefacció i de refrescament es distingeixen pel seu baix consum energètic i per la distribució homogènia i controlada de l'energia. Els sistemes Rehau ofereixen una gran flexibilitat sota múltiples aspectes: per al seu proveïment energètic s'utilitzen fonts d'energia alternativa com ara la geotèrmia i l'energia solar, respectant plenament el principi de l'aprofitament responsable dels recursos naturals. Els sistemes de calefacció i refrescament per superfícies radiants, disponibles tant en versió per a sòl, paret i sostre, poden instal·lar-ja sigui en edificis d'obra nova com en treballs de rehabilitació. Els sistemes de calefacció i refrescament Rehau garanteixen un elevat estàndard qualitatiu de confort i de benestar. En règim de calefacció el sistema fa circular l'aigua calenta per l'interior dels serpentins i la calor es distribueix de manera uniforme gràcies a l'àmplia superfície de radiació de la instal·lació. A més, la distribució especial de la temperatura, que fa possible la regulació per zones, permet mantenir la temperatura de l'aigua de la instal lació a un nivell baix òptim, reduint els costos i el consum d'energia.

Producció eficient

Les fonts d'energies renovables, ecològiques i respectuoses amb el clima, representen la garantia de l'aprovisionament energètic per a les futures generacions. Segons l'empresa, per fer front a aquesta exigència cal començar a treballar immediatament en aquesta direcció, incentivant la producció d'energia procedent de fonts renovables. A dia d'avui, l'aprofitament d'aquestes fonts energètiques permet reduir considerablement el consum dels combustibles fòssils. Els sistemes geotèrmics aprofiten les reserves tèrmiques presents en el subsòl mitjançant l'ús de sondes i col: l'intercanviador tèrmic terra-aire Awadukt de Rehau, en combinació amb un dispositiu de ventilació mecànica controlada amb recuperació de la calor, assegura la calor a l'hivern i el frescor a l'estiu, a més de garantir una reducció significativa dels costos de l'energia. Així mateix, mitjançant l'aprofitament de l'energia del subsòl, és possible satisfer els requisits energètics del sistema de calefacció i refrescament. Per aprofitar la calor procedent de la terra Rehau ha creat Raugeo, un sistema geotèrmic compost de tubs, sondes tèrmiques i col. Les sondes són intercanviadors de calor instal·lats a les perforacions realitzades en el terreny i connectades a una bomba de calor ia un sistema hidràulic que proveeixen de calor o de fred segons les exigències del sistema.

En els sistemes solars tèrmics el circuit tancat dels col s'escalfa directament per mitjà de la radiació solar, que al seu torn transfereix l'energia a l'aigua del circuit hidràulic de l'edifici. Gràcies als ajuts estatals i al procés constant d'optimització del rendiment, de la manutenció i de la seguretat funcional, els sistemes Rehau poden aprofitar al màxim el seu potencial.

Empreses o entitats relacionades

Industrias Rehau, S.A. - Sede Central

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis