Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Más fiabilidad y productividad con la monitorización remota de Konecranes

Més fiabilitat i productivitat amb la monitorització remota de Konecranes

18/02/2010

18 febrer 2010

Konecranes , especialista en fabricació d'equips d'elevació, ofereix serveis de monitorització remota en temps real per capturar dades crítiques de producció i ús de les grues de processos exigents. Els serveis de fiabilitat i productivitat amb aquesta monitorització maximitza el temps d'activitat, augmenta la seguretat, optimitza el rendiment i aconsegueix el cicle de vida més llarg per a l'equip. Aquest servei permet analitzar amb més precisió i detall l'ús de les grues per descobrir problemes no detectats durant les comprovacions de manteniment, com defectes en els processos, la capacitat, l'ús o l'eficàcia operativa general.

Els paquets de monitorització remota de Konecranes inclouen dos tipus de monitorització. Una basada en la fiabilitat, per solucionar els problemes amb més eficàcia i una productivitat més proactiva, i una altra basada en el rendiment, que garanteix la major disponibilitat possible amb servei tècnic internacional. (Global Technical Support, GTS).

Els serveis de la monitorització remota de fiabilitat controlen contínuament l'ús de la grua per capturar aquesta informació. Si sorgeix un problema de manteniment, els clients i els tècnics de servei poden solucionar de forma més ràpida i eficaç. Aquests serveis de manteniment es poden realitzar des de dades reals de l'ús de la grua.

També hi ha disponibles informes de millora opcionals per planificar el manteniment predictiu i hi ha serveis opcionals de productivitat i rendiment, com l'anàlisi dels cicles de treball i producció. Les anàlisis del cicle de treball i producció històrics i predictius obtinguts amb els serveis de la monitorització remota es poden utilitzar per optimitzar els processos de producció i aconseguir el cicle de vida més llarg per a l'equip. Aquests serveis també ofereixen assistència remota opcional per a les fases inicials i de posada en servei.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis