Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La industria de materiales de construcción redujo su actividad a la mitad en 2009, según Cepco

La indústria de materials de construcció va reduir la seva activitat a la meitat el 2009, segons CEPC

26/01/2010

26 gener 2010

El president de la patronal d'empreses de materials de construcció ( CEPC ), Rafael Fernández, va estimar que la caiguda mitjana de la producció del sector va ser del 50% el 2009, i va avançar que els anys 2010 i 2011 es preveuen com una "travessia per el desert ".

Durant la seva participació en el XXVIII Col·loqui Nacional de l'Associació de Promotors i Constructors d'Espanya (APCE), ha assegurat que aquesta reducció ha assolit, en termes d'ocupació, el 80% en alguns sectors específics d'activitat, mentre que va ser menor a la mitjana en aquells més relacionats amb l'obra pública.

D'altra banda, Fernández va apuntar que la indústria dels materials de construcció està "dimensionada de manera raonable" per a una caiguda de la producció d'habitatges des de les 600.000 dels últims anys a les 400.000 habitatges. Si bé, ha apuntat que les xifres que es manegen per a 2010 i 2011 no superen les 100.000 unitats.

"El que és difícil és mantenir la viabilitat per a una demanda de poc més de 100.000 habitatges", va afirmar.

Segons va assegurar el president de CEPC, tot i que els terminis marcats són de 30 dies, actualment s'està pagant a 280 dies. Fins i tot va denunciar que s'ha obligat a signar certificats de pagaments a 30 dies per aconseguir l'adjudicació d'obres a compte del 'Pla E' quan el pagament real estava previst en 280 dies.

Empreses o entitats relacionades

Confederación Española de Asociaciones de Fabricantes de Productos de Construcción

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPamplona (5 - 6 junio 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis