Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Forte presentó en Eurobeton las principales novedades del prefabricado de hormigón

Forte va presentar en Eurobeton les principals novetats del prefabricat de formigó

28/09/2009

28 setembre 2009

Del 17 al 20 de setembre, Forte Formigons Tecnològics participar en Eurobeton, la cita anual del sector del prefabricat de formigó. És el vintè sisè any consecutiu que la companyia representa Espanya en aquesta trobada anual de prefabricats d'Europa i Amèrica, on s'exposen i debaten els avanços en innovació de producte, principals inversions realitzades per cada membre i tendències de màrqueting i comunicació.

A aquesta cita 2009, Forte va anar amb diversos productes nous, especialment en l'àmbit de les línies fèrries d'alta velocitat, les carreteres i les obres hidràuliques. Així mateix, la companyia va presentar la seva solució de 'nus rígid' per edificació no residencial que permet construir estructures prefabricades de fins a cinc plantes. Pel que fa a màrqueting es refereix, les accions es van centrar en el desenvolupament de documentació i eines per als clients, així com en el desenvolupament d'un pla específic destinat a donar suport a la tasca dels prescriptors amb esdeveniments i accions formatives específiques.

Aquest any els països participants van ser: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, EUA, Espanya, Itàlia, Regne Unit, Suècia i Suïssa. Eurobeton se celebra cada any en un dels països membres, el representant fa d'amfitrió i organitzador de l'esdeveniment. A Espanya s'ha celebrat el 1985, 1995 i 2004. La propera cita a Espanya serà el 2013.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis