Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La construcción en España baja un 4,3%

La construcció a Espanya baixa un 4,3%

20/07/2009

20 juliol 2009

Segons un informe publicat per la Eurostat , la producció en el sector de la construcció a Espanya va reprendre les caigudes al maig, amb un descens del 4,3% respecte a l'abril, el que va suposar el descens més acusat de tota la Unió Europea.

Després d'haver registrat a l'abril un augment del 3,3%, la producció en el sector de la construcció a Espanya va tornar a baixar al maig, una tendència a la baixa que ja s'havia registrat al març, quan va baixar el 2,9% i al febrer, el 6,7%. A més, dels 12 països amb informació disponible, Espanya va registrar la major caiguda, seguida de la República Txeca, 4,1%, i de Bulgària, 3,8%.

En el conjunt de la UE, l'índex es va contreure durant aquest mes un 2,7%, mentre que a la zona de l'euro també es va reduir en un 2%, tot i que a l'abril havia experimentat pujades del 0,6% i del 0,4%, respectivament. En termes interanuals, la producció en el sector de la construcció va disminuir un 8% en els països de la moneda única i un 9,6% en els 27.

Els descensos anuals més significatius es van donar a Romania 23,7%, Eslovènia 21,1%, Regne Unit 17,9% i Espanya 16%, mentre que tan sols Suècia, Alemanya i Polònia van registrar pujades del 10,9%, 1, 2% i 0,1%, respectivament.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefavePiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis