Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rubi (Germans Boada) refuerza su expansión internacional
L'empresa presenta a Construmat les seves estratègies de negoci per a aquest any i les últimes novetats

Rubi (Germans Boada) reforça la seva expansió internacional

Esther Güell28/04/2009

28 abril 2009

De la mà de Josep Torrents, director general, Jaume Caballé, director comercial del mercat europeu, i Daniel Pagès, director de màrqueting, Rubi (Germans Boada) va presentar als mitjans el passat 22 d'abril, dins dels actes de l'empresa amb motiu de Construmat, el seu interès a incrementar l'expansió internacional de l'empresa, juntament amb el 'Pla promocional 2009' de suport als seus distribuïdors i els últims desenvolupaments per al professional de la construcció.
Al centre de la imatge Jaume Torrents, director general de Rubi (Germans Boada), en un moment de la presentació
Al centre de la imatge Jaume Torrents, director general de Rubi (Germans Boada), en un moment de la presentació.

Present en els mercats de distribució de més de 140 països, Germans Boada, SA segueix augmentat i millorant la seva presència directa internacional any rere any. L'obertura de noves filials i sucursals del grup és fruit de l'aplicació del pla estratègic d'expansió internacional duta a terme des de fa més de 20 anys. De fet, l'empresa ha obert recentment noves filials a Brasil i Romania, que començaran a funcionar en breu, a més de noves sucursals i delegacions a Dinamarca, Finlàndia, Rússia, Índia, Algèria, Emirats Àrabs i Xile, que acompanyaran a la ja existent a Veneçuela.

Per Torrents, "potenciar l'expansió internacional permet compensar la baixada de mercats que ara es troben en crisi, com és el cas d'Espanya o Irlanda".

A més, aquestes sucursals i filials permeten cobrir amb garanties les necessitats del mercat intern dels països respectius, apropant la marca Rubi a tots els professionals de la construcció i ampliant de forma considerable el coneixement de la gamma de productes Rubi entre els professionals.

A més, recentment s'han obert també nous concessionaris especials a Grècia, Turquia i el Marroc, que completa el ja existent a Mèxic des de fa diversos anys.

La ubicació de filials, sucursals i oficines comercials i concessionaris dóna idea de l'important desplegament internacional de Rubi...
La ubicació de filials, sucursals i oficines comercials i concessionaris dóna idea de l'important desplegament internacional de Rubi.

Així, i encara que Rubi és una marca de gran presència internacional, "l'objectiu del grup segueix sent millorar constantment la seva presència global en els mercats, incrementant la proximitat als usuaris dels diferents països del món".

I exemple d'això és la nova automatització que l'empresa ha realitzat en els seus magatzems centrals, amb l'objectiu de "millorar l'atenció a tots els clients d'Europa Central i de l'Est", aclaria Torrents.

Es tracta del centre logístic de Santa Oliva del Penedès. Després d'una important inversió i una ampliació dels magatzems, en aquestes noves instal·lacions s'ha aplicat l'última tecnologia. El sistema està compost per una combinació de miniloads, transelevadors i STVs (Sorter Transfer Vehicle) que permeten la gestió tant d'articles petits com de gran volum amb una gran velocitat. La zona de Miniload té una capacitat propera als 6.000 contenidors i els transelevadors accepten al voltant de 3.000 palets. Els anomenats Sorter Transfer Vehicles són unitats independents de transport intern automatitzat de mercaderia entre les diferents àrees del sistema amb una velocitat de 200 metres per minut que assegura una gran eficiència del conjunt i una reducció important del temps de preparació total d'una comanda.

El centre logístic de Santa Oliva del Penedès dóna servei a clients de més de 140 països
El centre logístic de Santa Oliva del Penedès dóna servei a clients de més de 140 països.

Innovar, part de l'estratègia empresarial

Daniel Pagès, per la seva banda, va presentar en la roda de premsa els nous productes pensats per als professionals de la construcció. Un d'ells la nova gamma de talladors manuals Rubi TX, potents i precisos per tallar tot tipus de ceràmica. Aquest model incorpora, com a gran novetat, una base d'alumini lleugera i resistent a la torsió. Aquest canvi a la base, juntament amb la incorporació d'un Pisador reforçat, permet que el tallador suport sense dificultats els 1.000 quilos de pressió de separador i pugui tallar, amb precisió, materials ceràmics de més duresa.

Una altra novetat és el kit de broques de diamant Easy Gres, de Rubi Basic Line, especialment pensat per foradar gres porcelànic, gres, granit, marbre i vidre. Adequat per a la col·locació d'accessoris de bany i qualsevol tipus de complements de decoració sobre superfícies ceràmiques, tant en paret com en sòl.

Per la seva banda, també destacar els talladors elèctrics Rubi Diamant DS i DX, per ceràmica i materials d'obra. Redissenyats íntegrament, combinen alumini i acer en la seva estructura, per tal d'obtenir la màxima lleugeresa i una gran resistència. I també van presentar la nova fresadora de sanejament Rubí FS-80, una eina indicada per a la reforma i la rehabilitació, i el nou triturador a mordasses T-7500-M, de manera que Rubi amplia la seva gamma de trituració i reciclatge per a runes de construcció.

Però potser el producte més innovador és el nou seient ergonòmic per col · locador de ceràmica.

Pensat per satisfer les necessitats dels col·locadors i enrajoladors, el seient és un sistema confortable de gran estabilitat adequat per a la realització de paviments. Ajustable i regulable en alçada i inclinació, el nou seient permet que l'usuari adopti una posició ergonòmica de gran comoditat. El seu ús continuat prevé l'aparició de lesions i malalties en genolls i esquena, a més de permetre un increment de la productivitat, gràcies a un menor cansament de l'usuari ia una mobilitat superior.

Dissenyat especialment per als col·locadors de ceràmica, aquest nou assentament és també ideal per a la instal·lació de parquet...
Dissenyat especialment per als col·locadors de ceràmica, aquest nou assentament és també ideal per a la instal·lació de parquet, tasques de neteja o altres operacions sobre paviments.

Pla promocional Rubi 2009

Joan Caballé, va explicar el pla promocional de suport als distribuïdors de Rubi
Joan Caballé, va explicar el pla promocional de suport als distribuïdors de Rubi.

Per tal d'oferir el màxim suport als seus distribuïdors, amb l'objectiu d'afrontar la situació actual i facilitar que aquests dinamitzin els seus negocis, Rubi ha posat en marxa també l'anomenat 'Pla d'activitat promocional' d'àmbit nacional. Si bé de forma esporàdica l'empresa ja havia realitzat activitats d'aquest tipus, aclaria Joan Caballé, el pla actual pretén potenciar-lo i realitzar promocions i trobades de manera més sistemàtica.

Així, estan previstes accions l'objectiu principal és dinamitzar l'activitat en els punts de venda. Per a això, s'han dissenyat un conjunt d'actes amb diferents continguts que tenen lloc en els principals distribuïdors Rubi. Amb aquestes accions, l'empresa pretén atreure als professionals interessats en els seus productes, millorant els seus coneixements i la seva formació en tècniques de col·locació.

Les diferents accions s'han concebut per adequar-les a totes les necessitats i perfils de clients i usuaris. Amb aquesta finalitat, es realitzaran tallers de demostració, jornades tècniques, seminaris professionals, esmorzars de treball, formacions especialitzades, presentacions tècnic-comercials, formacions pràctiques i visites a fàbrica, de forma complementària a les habituals fires i certàmens del sector.

Caballé explicava també que, per impulsar el mercat, estan treballant en dos sentits com són l'àmbit nacional, a través dels seus distribuïdors, i internacional. En aquest cas, i especialment en aquells països europeus on l'economia no està precisament en bon estat, Caballé comentava que han llançat una promoció per a l'usuari final, amb productes oferts en 'packs' a preus més atractius.

Aquesta promoció compta amb el suport d'un fullet de gran difusió present en milers de punts de venda de tot Europa i estarà en vigor fins al 30 de juny de 2009. La promoció inclou conjunts de productes a preus globals excepcionals, productes amb descomptes especials i regals importants per la compra de determinats articles Rubi.

Estand de Rubi a Construmat, on els visitants van poder conèixer de primera mà les últimes eines per a la construcció
Estand de Rubi a Construmat, on els visitants van poder conèixer de primera mà les últimes eines per a la construcció.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis