Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La firma MP y las universidades de Sevilla y Cádiz diseñan el primer ascensor ecológico

La signatura MP i les universitats de Sevilla i Cadis dissenyen el primer ascensor ecològic

27/03/2009

27 març 2009

L'empresa sevillana MP Ascensors està treballant en el disseny d'un ascensor ecològic amb el qual aspiren a posar-se al capdavant a Europa en aquest nou nínxol de mercat. El projecte, batejat com MP-E3, estarà a punt el 2011 i compta amb el suport econòmic de la Corporació Tecnològica d'Andalusia (CTA). Els treballs abasten des de la reducció del consum o els materials, fins a la producció d'energia aprofitant el moviment de l'ascensor. Per això, MP Ascensors vol millorar l'eficiència punt per punt en tots els processos que giren entorn al seu futur ascensor ecològic, tenint cura tant el disseny com la fabricació, l'ús i el seu reciclatge. "Venem un producte amb una vida mitjana de 30 anys i sabem que com més eficient sigui millor per a tots, des del senyor que pagarà menys en la seva quota de comunitat fins el medi ambient i les futures generacions", explica Joan de Déu Granados, responsable del projecte.

Perquè el primer ascensor ecològic sigui una realitat, han de completar 17 subprojectes, que es desenvoluparan al llarg de tres anys d'investigació amb la implicació de 56 persones, entre membres de la Unitat d'R + D de MP i investigadors de les universitats de Sevilla i Cadis. "La nostra meta està el 2011, data en què esperem estigui a punt el disseny de l'ascensor i en la qual treballarem, un cop complert amb el repte tecnològic, preparant les fàbriques i ajustant els costos, encara que en el camí s'aniran aplicant de forma immediata els avenços aconseguits que siguin aplicables a productes i processos actuals ", assenyala Granados.

El responsable del projecte, Joan de Déu Granados, al costat del quadre de control de l'ascensor
El responsable del projecte, Joan de Déu Granados, al costat del quadre de control de l'ascensor.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Pamplona (5 - 6 junio 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis