Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Reynaers Aluminium promueve el marcado CE
L'empresa va organitzar diverses presentacions informatives sobre el tema

Reynaers Aluminium promou el marcatge CE

Redacció Interempreses17/12/2008

17 desembre 2008

Reynaers Aluminium , proveïdor de sistemes d'alumini d'alta qualitat, va realitzar durant el mes de novembre diverses presentacions informatives sobre el marcatge CE per a finestres i portes peatonals exteriors. A aquestes presentacions van assistir elaboradors d'alumini i arquitectes, reunint en total a prop de 150 persones, comptant a més amb la presència del Luís Alonso Caballero, del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç.

El marcatge CE representa el nivell mínim de seguretat que s'ha d'assolir per poder comercialitzar el producte acabat a Europa, i garanteix el compliment dels requisits essencials de seguretat de la Directiva 89/106/CEE 'Productes de Construcció', en altres paraules, no es tracta d'una marca de qualitat sinó d'un 'passaport tècnic' del producte.

Després de la Directiva Europea 89/106/CE i la norma UNE-EN 14351-1, també anomenada 'Norma de Producte' per a finestres i portes peatonals exteriors, a partir del 2 de febrer de 2010 serà obligatori el compliment del marcatge CE per a tota finestra que es comercialitzi dins el territori de la Unió Europea. La comercialització de finestres sense el marcatge CE es considerarà una violació de l'ordenació vigent.

La normativa indica que és responsabilitat directa del fabricant l'adaptació del marcatge CE als productes que comercialitzen. Les dues tasques fonamentals que els fabricants han de realitzar per a l'obtenció del marcatge CE són els 'Assaigs Inicials de tipus' (EIT) de les tipologies de finestres que es fabriquen, realitzats per laboratoris notificats, i tenir implantat un sistema de 'Control de Producció en Fàbrica '(CPF).

Francesc Freixes, de la Direcció de Projectes i Tècnica de Reynaers Aluminium, durant la benvinguda als assistents de l'última jornada...
Francesc Freixes, de la Direcció de Projectes i Tècnica de Reynaers Aluminium, durant la benvinguda als assistents de l'última jornada.
El marcatge CE no és una marca de qualitat sinó el 'passaport tècnic' del producte

Reynaers i el marcatge CE

Reynaers Aluminium disposa d'un grup de treball per facilitar als seus clients l'adequació a les exigències del marcatge CE, proporcionant el suport tècnic oportú per a la implantació dels processos necessaris.

Com ja s'ha dit, són necessaris diferents assaigs a realitzar sobre els tancaments. Reynaers facilita als seus clients els informes d'aquests assajos, tots ells realitzats en laboratoris notificats, ia més disposa Reynaers Institute dels bancs d'assaig necessaris per dur a terme les verificacions obligatòries: permeabilitat a l'aire, estanquitat a l'aigua i resistència al vent .

El Reynaers Institute alberga a més l'equip necessari per realitzar assaigs addicionals per garantir la qualitat i resistència dels seus productes, com són bancs d'assaig per a proves tèrmiques, mecàniques, acústiques, d'envelliment i de cicle.

Luís Alonso Caballero, de la Subdirecció General de Qualitat i Seguretat Industrial, durant una de les seves intervencions...
Luís Alonso Caballero, de la Subdirecció General de Qualitat i Seguretat Industrial, durant una de les seves intervencions.

Jornades sobre el CE

Les presentacions informatives sobre el marcatge CE per a finestres i portes peatonals exteriors es van realitzar durant el mes de novembre a les instal·lacions de Reynaers Aluminium. A aquestes presentacions van assistir els integrants de la xarxa d'elaboradors Reynaers Experts, professionals del sector i arquitectes, reunint en total a prop de 150 persones. Les jornades, presentades pels responsables del Departament Comercial i de Projectes de Reynaers Aluminium, van tenir com a objectiu analitzar de forma clara la nova normativa oferint als professionals que van assistir tota la informació necessària perquè els tallers poguessin marcar els seus productes amb el marcatge CE. En totes elles es va oferir a més als clients una potent eina informàtica per adaptar els productes al marcatge CE d'una manera fàcil i senzill i generar les etiquetes impreses de forma automàtica.

En l'última jornada, que va tenir lloc el dia 19 novembre a l'Hotel Verdi de Sabadell, Reynaers Aluminium va convidar a Luís Alonso Caballero, de la Subdirecció General de Qualitat i Seguretat Industrial del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, que va aportar amb la seva experiència una visió més clara sobre el marcatge CE, aclarint qualsevol dubte dels professionals presents. Així mateix Luis Alonso va destacar la implicació i excel lent tasca realitzada per Reynaers Aluminium amb el marcatge CE i el suport que la companyia estava oferint als seus clients.

D'esquerra a dreta, Alex Peral (Departament de Projectes de Reynaers Aluminium), Luis Alonso Caballero (Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç)...
D'esquerra a dreta, Alex Peral (Departament de Projectes de Reynaers Aluminium), Luis Alonso Caballero (Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç), i Francesc Freixes (Direcció de Projectes i Tècnica de Reynaers Aluminium).

Empreses o entitats relacionades

Reynaers Aluminium, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainAsefaveRebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis