Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genebre presenta su nuevo catálogo Cocina & Baño 2014-2015

Genebre presenta el seu nou catàleg Cuina & Bany 2014-2015

03/06/2014

3 de juny de 2014

Genebre presenta la seva nova col·lecció d'aixeteria, una cerca de nous conceptes i tendències que fusiona l'elegància, la tecnologia i els més alts estàndards de qualitat.

Línies minimalistes, robustes i de gran bellesa que harmonitzen amb la versatilitat i l'ús responsable de l'aigua. Infinitat de models, acabats i sistemes que, a més de crear “exquisits” ambients en banys i cuines, augmenten el benestar i ajuden a cuidar el medi ambient.

El resultat: una col·lecció tan adaptable com l'aigua, en la qual cada disseny és especial i únic.

Portada del nou catàleg
Portada del nou catàleg.
El nou catàleg de Genebre reuneix una gran diversitat de sèries, que en la seva gran majoria provenen del catàleg anterior, però que totes elles incorporen millores, tant a nivell tècnic, com en el disseny.

La companyia ha fet un gran esforç en la racionalització de les sèries, per poder oferir als clients tota la varietat de gustos que es demanda actualment.

Dissenys sempre actuals de línies rectes o corbes que ofereixen un disseny suggeridor que s'integra amb les tendències de decoració de les cuines i banys més moderns.

Unes potencien la seva robustesa, unes altres potencien el concepte de ‘Estalvia aigua, estalvia energia’ amb la innovació, tecnologia i responsabilitat mediambiental que es fusionen en la sèrie més ecològica: la sèrie Kelogic. El seu innovador sistema d'obertura en fred que ajuda a estalviar aigua i energia la fa totalment sostenible.

Inspirada en les noves tendències, la nova sèrie Kode deixa entreveure un estil robust i dinàmic de maneta prominent amb formes arrodonides que la matisen. Un magnífic disseny d'alta gamma creada per als banys d'última generació.

Una línia estilitzada de formes depurades i angles rectes és la base de la sèrie Oslo. Una nova col·lecció, amb diferents altures de canelles, que projecta elegància i esbeltez i un avançat disseny avantguardista on cada detall està pensat per embellir el bany.

Genebre ha dissenyat a més tres sèries d'aixeteria bimando que combinen de forma perfecta i harmoniosa les diferents canelles i volants: Kalo, Kross i Ixo. Una proposta molt versàtil de formes senzilles i elegants que permet múltiples combinacions, úniques i personals.

Empreses o entitats relacionades

Genebre, S.A.
Genebre, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAPiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis