Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dornbracht marca un nuevo hito para los decoradores de cuartos de baño con el rediseño de MEM

Dornbracht marca una nova fita per als decoradors de cambres de bany amb el redissenyo de MEM

05/05/2014

5 de maig de 2014

Onze anys després del llançament de MEM, aquesta sèrie d'aixeteries brilla amb una nova esplendor: Dornbracht ha redissenyat formalment l'estètica elemental de la col·lecció, l'ha ampliat amb nous productes i ha marcat una nova fita per als decoradors de cambres de bany i els seus clients, gràcies a un acabat en color oro rosat, elaborat amb or de 18 quirats.

Què ve després de la forma? Quin valor requereixen els objectes en una època en la qual el bon disseny i una funcionalitat ben concebuda són requisits indispensables? Aquestes reflexions van servir l'any 2003 de punt de partida per desenvolupar la sèrie MEM. Amb la seva aixeta plana i ample i la seva sòbria estètica, aquesta aixeteria s'ha consagrat com una de les sèries més sol·licitades de Dornbracht.

Ara ha refinat el disseny i la funcionalitat de MEM per actualitzar-los. Fidels a la seva idea de “reduir-ho tot a l'essencial, sense deixar de costat la poesia”, ha adaptat les proporcions i optimitzat la tecnologia dels cossos de les aixeteries del mesclador monocomandament i l'aixeteria de bidé, així com el disseny de palanca de totes les variants de comandament de MEM.

Sèrie MEM de Dornbracht
Sèrie MEM de Dornbracht.
Així mateix, Dornbracht dóna un gran pas avanci cap a una major combinatòria digital de MEM, en adaptar la mesura de la roseta a 60 x 60 mm: així, tots els productes de MEM poden combinar-se independentment del disseny i la sèrie amb diverses canelles de sortida i elements de comandament, per exemple amb els Water Modulis (hidromódulos) o la tecnologia de maneig digital Smart Water desenvolupada l'any 2013 conforme a la màxima ‘Personal needs, individual spaces’ (necessitats personals, espais individuals). Per als clients això implica una major llibertat a l'hora de planificar el disseny i les aplicacions. Per a decoradors i comerços especialitzats en cambres de bany s'obre una ampli ventall de possibilitats de combinació i exposició.

En el transcurs del redissenyo, Dornbracht introdueix un nou acabat galvanitzat, que al principi es distribuirà exclusivament per a la sèrie MEM, si ben posteriorment s'estendrà a altres sèries seleccionades. Cyprum és una superfície brillant amb base d'or de llei de 18 quirats i elaborada amb coure autèntic. La seva tonalitat oro rosat és símbol d'elegància, luxe i bellesa i destaca al mercat com a variant d'acabat sense igual. Sense oblidar que amb Cyprum, Dornbracht plasma la creixent importància que van adquirint els tons cobri com a tendència per als espais vitals de la cambra de bany (i la cuina), creant, tant formal com funcionalment, luxosos punts d'atracció en les superfícies d'exposició que serveixen de fonament per entrar en conversa amb els clients.

Així mateix, la sèrie MEM es veu ampliada amb dos productes completament nous: la nova aixeteria per a banyera de muntatge exempt, amb canella de sortida en cascada i dutxa de mà cilíndrica, que realça amb la seva superfície negra mat el llenguatge formal purista d'aquesta sèrie d'aixeteries. I la bateria de tres orificis per a vora de banyera, que suposa una nova alternativa amb un maneig de gran confort per a decoradors de cambres de bany i els seus clients.

Les redissenyades versions de MEM estaran disponibles a partir de la primavera de 2014 en els acabats crom, platí, platí mat i el nou to oro rosat Cyprum.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAPiscinaSpainRebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis