Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las exportaciones de productos de construcción crecieron un 5% a principios de año

Les exportacions de productes de construcció van créixer un 5% a l'inici de l'any

05/05/2014

5 de maig de 2014

Els fabricants de productes de construcció van exportar, en els dos primers mesos de 2014, materials per valor de 3.100 milions d'euros, un 5% més que en 2013 i un 10,5% més que en 2012. Aquestes xifres representen el 8,2% de l'exportació espanyola.

De l'últim informe de conjuntura econòmica de la Confederació Espanyola d'Associacions de Fabricants de Productes de Construcció (Cepco), corresponent al mes d'abril, també s'extreuen aquestes altres informacions destacades:

  • La pèrdua de llocs de treball del sector, des de gener de 2008, aconsegueix, en el primer trimestre de l'any, la xifra de 346.884. La taxa d'atur se situa en el 26,62%, un 0,7% per sobre de la taxa nacional.
  • L'estoc acumulat d'habitatge, al final de l'any 2013, se situa en 557.450 unitats, un 18,9% menys que en 2010.
  • L'últim estudi d'estratègia de Bankinter preveu una caiguda lleugera de construcció en l'escenari normal de 2014, i una pujada del 0,5% en l'optimista, per 2015.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAPiscinaSpainAsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis