Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Lledó proporciona una iluminación funcional al Tanatorio del Real Valle de Cayón

Grup Lledó proporciona una il·luminació funcional al Tanatori del Real Valle de Cayón

17/12/2013

17 de desembre de 2013

La Funerària La Muntanyesa compta amb un nou tanatori, situat en L'Abadilla, localitat del municipi de Santa María de Cayón, (Cantàbria). Disposa l'edifici de tres sales per a vetlla, capella, oficina, sala tanatoestética, sala d'exposició d'objectes funeraris, magatzem, condícies, vestíbul, etc.

Es tracta d'un modern i confortable recinte climatizado, perfectament integrat en el seu entorn i dotat de les últimes novetats en el sector, que a partir d'ara donarà servei a una extensa zona d'aquesta comunitat autònoma.

Ocupa 450 metres quadrats de superfície i ha requerit una inversió de 600.000 euros. Eduardo Álvarez ha estat l'arquitecte del projecte, qui ha comptat amb la col·laboració, en el disseny de la il·luminació, de la delegació de el Grup Lledó a Cantàbria.

Tanatori del Real Valle de Cayón
Tanatori del Real Valle de Cayón.
L'arquitecte explica sobre el projecte: “Per les característiques del lloc en el qual s'anava a construir vaig tractar de plantejar una fragmentació i que l'edifici tingués diverses façanes. Un altre dels aspectes fonamentals va ser crear diferents atmosferes, passant d'espais més amplis a uns altres més recollits i emprar materials de l'arquitectura del lloc”. Les combinacions dels espais permeten diferenciar els ambients segons les necessitats del tanatori. De tots els espais l'àrea més destacada és lloc de trobada personal, la Capella, per la utilització d'esferes penjants i de sostre. Un dels dissenys més significatius en lluminàries per les seves formes perfectes. Aquestes lluminàries clàssiques amb última tecnologia i els downlights Kava acompanyen els actes religiosos amb una il·luminació homogènia.

Per la Sala Vetlla, els downlights Advance Led aconsegueixen crear una jerarquia visual emfatitzant els detalls arquitectònics igual que a les zones comunes (magatzems, condícies). Els downlights Advance i Orbit destaquen per la seva discreció encaixant perfectament amb els elements arquitectònics, alhora que per la seva gran aportació de llum necessària.

En les oficines on es realitzen tràmits i gestions es van instal·lar estructures lluminoses amb component de llum directa /indirecta per a línies contínua, especialment pensada per al confort visual.

Per facilitar la contemplació dels articles funeraris a la Sala d'Exposicions, es va buscar un projector que ressaltés els objectes exposats i emfatitzar el contingut de l'exposició. Això es va solucionar amb la instal·lació de proyectores Led ‘Teatral’.

Mentre s'accedeixen a les diferents àrees, els visitants són guiats en els vestíbuls per downlights de cristall opal, bufat de forma artesanal (Limburg 8876). De fàcil instal·lació en el sostre i escassa profunditat són les ideals per il·luminar l'espai d'aquesta superfície per la seva uniformitat.

El nou edifici contempla àmplies zones enjardinades, aparcament i zones per als vianants que connecten directament amb el cementiri. Tot això ha estat il·luminat amb balises i fanals de Bega.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis