Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornada técnica en el Colegio de Administradores de Fincas de Córdoba con la empresa Murprotec

Jornada tècnica en el Col·legi d'Administradors de Finques de Còrdova amb l'empresa Murprotec

09/12/2013

9 de desembre de 2013

Jornada

Jornada.

El Col·legi d'Administradors de Finques de Còrdova va comptar amb l'empresa Murprotec, especialitzada en solucions contra la humitat estructural en l'edificació, per a la presentació dels seus tractaments i pràctiques d'actuació contra la humitat més eficaces. Durant l'esdeveniment, els administradors van tenir l'oportunitat de familiaritzar-se amb les principals patologies d'humitat que afecten a edificis i habitatges així com de conèixer les solucions a mesura que han de realitzar-se a fi d'aconseguir un treball efectiu i definitiu.

ja que les construccions de Còrdova es veuen afectades, sobretot, pel fenomen de la capil·laritat en un 60% dels casos, a causa de la gran quantitat de corrents subterranis que existeixen, es fa necessària l'actuació professional amb la qual posar barreres a la filtració d'aigua en fonaments i murs.

L'esdeveniment, va comptar amb gran participació per part dels administradors cordovesos, interessats principalment en la detecció de símptomes i els procediments per eradicar els tres tipus fonamentals d'humitat estructural que, a més de la capil·laritat són la condensació i les infiltracions laterals.

A causa de l'augment de la demanda de serveis professionals durant els últims anys, comptar amb especialistes que assegurin solucions definitives suposa no incórrer en contínues despeses innecessàries per als propietaris i facilita la tasca dels administradors amb les comunitats.

Juan Federico Gallardo, director de Murprotec a Andalusia i ponent en la jornada, finalitzava la sessió insistint en l'atenció i manteniment dels edificis afectats per aquests problemes, donada la gravetat de les seves conseqüències estructurals, materials i de salut per als inquilins.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis