Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Isover participa en la Portugal Sustainable Building 2013

Isover participa en la Portugal Sustainable Building 2013

12/11/2013

12 de novembre de 2013

Conferència a Portugal
Conferència a Portugal.

Isover ha participat en la Conferència Portugal SB13 – Contribution of Sustainable Building to Meet EU 20-20-20 Targets, organitzada per Universidade do Minho, a la ciutat de Guimarãés. La Conferència, que va reunir a experts de tot el món, va comptar amb una interessant ponència d'Isover on es van presentar els avantatges que ofereix el concepte Multi-Comfort House (MCH) per a una edificació sostenible.

La Conferència, que té per objectiu la implementació de l'estratègia 20/20/20 establerta per la Directiva Europea 2010/31/UE, va explicar també amb la participació dels organismes promotors del reglament tècnic per a l'edificació de Portugal.

Carlos Reis, responsable de prescripció d'Isover a Portugal, va realitzar una intervenció sota el títol 'El concepte Multi-Comfort House i la sostenibilitat de les solucions Isover', on es van analitzar els requisits que estableix el concepte Multi-Comfort House sobre consum energètic i confort acústic. Es va prestar especial atenció a la reducció d'emissions de CO2 que s'aconsegueix amb les solucions Isover.

Tenint en compte que aproximadament el 41% del consum total de l'energia en la Unió Europea correspon al sector de l'edificació, l'increment de l'eficiència energètica en aquest sector mitjançant un millor aïllament, constitueix una de les mesures més importants i necessàries per reduir la dependència energètica de la Unió Europea, d'una banda, i disminuir les emissions de gasos d'efecte hivernacle, per un altre.

Les solucions desenvolupades per Isover suposen un avanç cap a la consecució d'edificis energèticament eficients, que permetin abordar les implicacions que per al sector de la construcció tindrà l'adopció de la Directiva 2010/31/UE del Parlament Europeu i del Consell, de 19 de maig de 2010, relativa a l'eficiència energètica dels edificis. Sota aquesta norma, els Estats Membres hauran de prendre les mesures necessàries per garantir que s'estableixin uns requisits mínims d'eficiència energètica, de tal forma que tots els edificis públics construïts a Europa deuran ser de consum d'energia gairebé nul a partir del 31 de desembre de 2018 i 31 de desembre de 2020 per a tots els edificis de titularitat privada.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAPiscinaSpainAsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis