Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schlüter-Systems presenta su nueva gama de perfiles con LED

Schlüter-Systems presenta la seva nova gamma de perfils amb LED

13/09/2013

13 de setembre de 2013

Schlüter-Systems, especialista en perfils per a ceràmica, llança al mercat un nou sistema, que ofereix la possibilitat a arquitectes i propietaris, de dissenyar amb llum els seus propis ambients. Tot això, amb la qualitat provada dels productes Schlüter-Systems.

Una bona il·luminació, és un criteri important per crear espais de benestar. Una llum massa intensa o freda, sovint pot resultar desagradable. Amb els perfils LED Schlüter-Liprotec es pot adaptar de forma individual la il·luminació d'una estada a les necessitats de cada persona. Amb l'ús de les tires LED, en lloc dels punts de llum tradicionals, es crea un efecte d'il·luminació especialment homogeni. Així l'usuari pot triar entre llum directa i indirecta, llum natural, il·luminacions suaus per a àrees de descans o ambients amb color, podent fer realitat totes les seves idees de disseny amb la moderna tècnica d'il·luminació LED.

LED Schlüter-Liprotec
LED Schlüter-Liprotec.
Les tires LED són fabricacions especials, que compleixen amb les altes exigències de qualitat de Schlüter-Systems. Les tires LED són resistents i estan completament segellades. Compleixen amb el grau de protecció IP65, sent el seu ús apte per a zones humides. A més estan perfectament protegides, ja que s'instal·len sobre perfilis portadors fabricats en alumini d'alta qualitat. Un altre avantatge per a l'instal·lador és que les tires LED es poden tallar a la mesura desitjada, sense que els corts afectin a la classificació IP65. En cas de deterioració, es poden canviar les tires amb posterioritat. Els perfils s'instal·len de forma senzilla amb ciment-cua durant el procés de col·locació de la ceràmica.

Instal·lació versàtil

Gràcies a cinc intel·ligents geometries, els perfils es poden adaptar a nombroses situacions d'instal·lació:

- Cantos de podis i fogons.

- Il·luminació de sòcols.

- Rematis il·luminats de revestiments en parets i rajoles de sòcols.

- Retroiluminación d'elements decoratius en parets.

- Marcos lluminosos d'objectes decoratius i miralls.

Per facilitar un maneig senzill i confortable, el sistema disposa de la més moderna tècnica de regulació mitjançant control remot, la qual cosa evita el cablejat de l'interruptor per als perfils. Els embellecedores dels interruptors, estan fabricats amb cristall d'alta qualitat o acer inoxidable raspallat. Amb els interruptors no solament es pot encendre i apagar la llum, sinó també regular la seva intensitat de forma individual. El model d'interruptor de set canals, facilita el control individual de les tires LED, ja que permet regular la temperatura de color dels LED blancs, així com els LED de color RGB.

Per tant, amb els perfilis LED Schlüter-Liprotec es pot crear de forma senzilla una il·luminació duradora i d'alta qualitat, amb la instal·lació dels perfils en situacions molt diverses. La gamma completa d'accessoris del sistema, garantirà que tots els components individuals estiguin perfectament connectats entre si, per aconseguir una il·luminació eficaç mitjançant l'estalvi d'energia. També existeixen sets complets i pràctics per a la il·luminació de marcs i elements decoratius en parets.

Empreses o entitats relacionades

Schlüter Systems, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPamplona (5 - 6 junio 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis