Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ultimate Protect, garantía de protección contra el fuego en conductos de ventilación

Ultimate Protect, garantia de protecció contra el foc en conductes de ventilació

24/07/2013

24 de juliol de 2013

Isover Ultimate Protect

Isover Ultimate Protect.

El sistema Ultimate Protect per a conductes metàl·lics compleix amb la normativa de 'Protecció Passiva de Conductes de Ventilació UNEIX EN1366  assajos de resistència al foc d'instal·lacions de servei. Parteix 1: Conductes'. Aquesta solució innovadora assegura resistència al foc des d'eI 15 fins a eI 120 per a conductes metàl·lics, tant rectangulars com a circulars, vertical i horitzontal i compleix tots dos escenaris de foc (foc interior i exterior) com requereix el 'Document Bàsic de Seguretat' en cas d'Incendi del CTE.

Es presenta en forma de panells i mantes de llana mineral i vaig poder ser considerat com un dels projectes estavella de R+D de Isover Saint-Gobain para aquest tipus d'aplicació. Ultimate Protect ofereix els avantatges dels productes convencionals que s'utilitzen per a l'aïllament tèrmic, acústic i protecció enfront del foc i, al mateix temps, la seva innovadora composició i tecnologia de fabricació li confereixen un perfil únic d'alt rendiment, combinant: resistència al foc, senzillesa de manipulació i pes reduït -que pot arribar a ser fins a un 65% més lleuger que les solucions convencionals.

Isover ofereix la solució òptima per a cadascuna de les necessitats de mercat de protecció enfront del foc de conductes de ventilació, assegurant màxima lleugeresa i una fàcil instal·lació. En tractar-se d'un producte lleuger i adaptable, Ultimate Protect es pot tallar, doblegar i emplenar amb una major rapidesa i eficàcia, adaptant-se als dissenys establerts. Totes aquestes característiques permeten un aprofitament òptim del material (amb minimització de desaprofitaments). La lleugeresa d'aquest producte garanteix el compliment dels requisits de l'Agència Europea de Seguretat i Higiene en el Treball, segons la Directiva del Consell 90/269/EEC, criteris per a l'elevació, manipulació i descens de càrrega.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainAsefaveRebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis