Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Osram evita la emisión de casi 70 millones de toneladas de CO2

Osram evita l'emissió de gairebé 70 milions de tones de CO2

11/06/2013

11 de juny de 2013

Amb motiu del Dia Mundial del Medi ambient, que se celebra cada 5 de juny des de 1973, el director general de Osram a Espanya, Cristóbal Ripoll, va recordar que “la il·luminació és responsable de gairebé el 20% del consum d'energia global i del 6% de l'emissió dels gasos d'efecte hivernacle”.

No obstant això, el director general de la companyia, un dels dos líders mundials en il·luminació, va assegurar que “amb l'ús adequat de la llum artificial pot estalviar-se energia de manera ràpida i senzilla. En els cinc anys precedents, els clients d'Osram han evitat l'emissió de gairebé 70 milions de tones de CO2, gràcies a l'ús de productes i solucions eficients. Això equivaldria a les emissions d'un Airbus 380 volant al voltant del món 30.000 vegades”.

Pescadors a Kenya utilitzant llums energèticament eficients d'Osram sense connexió a xarxa
Pescadors a Kenya utilitzant llums energèticament eficients d'Osram sense connexió a xarxa.
Ripoll va destacar la importància de complir el Programa Mediambiental de Nacions Unides (Unep), segons el qual cada any es podria reduir el consum d'electricitat global en 110 mil milions de dòlars canviant a tecnologies d'il·luminació eficients. Es podrien estalviar al voltant de 950 teravatios hora, la qual cosa correspondria al consum d'energia anual d'Índia i Mèxic conjuntament.

En aquest sentit, va explicar que Osram ha aconseguit que més del 70 % dels seus ingressos provinguin de la venda de productes sostenibles. En l'exercici 2012 aquesta xifra va ascendir als 4.000 milions d'euros. Gran part es deu a la venda de productes i solucions que tenen com a base la tecnologia LED.

Osram participa en projectes de sostenibilitat i forma part d'organitzacions com a Global Off-grid Lighting Association (Gogla), dedicada a proporcionar llum artificial en poblacions on no existeix xarxa elèctrica. També en iniciatives de sostenibilitat com en.lighten de Nacions Unides, per desenvolupar en països emergents la transició de la il·luminació incandescent a les noves tecnologies d'il·luminació sostenible. Gràcies a en.lighten, al voltant de 50 països s'han compromès a eliminar les fonts de llum convencionals per 2016. Osram també recolza activament la Iniciativa Global Leap, del departament d'Energia de les Nacions Unides i del Banc Mundial.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis