Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rollercoaster demuestra el rápido desarrollo que han alcanzado los OLED

Rollercoaster demostra el ràpid desenvolupament que han aconseguit els FEU OLOR

23/05/2013

23 de maig de 2013

Evocant a una muntanya russa amb les seves sinuoses formes, la nova lluminària de Osram té l'aspecte d'una escultura de cristall i metall quan està apagada, que es transforma en un element lluminós de disseny quan està encesa. Les 30 fonts de llum del seu interior, desenvolupades com a part del projecte de recerca Topes2012 recolzat pel Ministeri d'Educació i Recerca Alemany, configuren una superfície lluminosa de 18x6,5 cm. Rollercoaster es converteix així en la primera lluminària d'OLEDs transparents d'aquesta grandària que aconsegueix una eficiència de 20 lm/W amb una transmissió ('transparència') del 57 %. “El següent pas pels nostres OLEDs transparents és la producció industrial en sèrie, i abordarem això en 2014”, ha comentat Ulrich Eisele, responsable del sector FEU OLOR en Osram.

Amb aquest innovador producte, desenvolupat en Regensburg (Alemanya), se supera la deficiència que existia en les fonts de llum transparents: la seguretat de l'encapsulat. Una altra novetat en els OLEDs transparents ve donada per la possibilitat de definir la distribució específica de la llum des d'un dels costats però representant la distribució en tots dos costats: en una adreça la llum té una funció merament decorativa posat que és més feble, però en l'altre costat és més funcional, sent utilitzat amb finalitats d'il·luminació.

Imagen
Amb els nous avanços, s'espera que els FEU OLOR siguin la primera opció en el futur a l'hora de triar fonts de llum transparents d'àmplia superfície, ja que en contraposició als LED, emeten llum en tota la seva superfície, de manera que la pèrdua d'eficiència per la conversió de llum ‘puntual’ a ‘superfície emissora de llum’ ja no ocorre. Els FEU OLOR no són regulables però si que emeten una llum absolutament brillant i uniforme. No obstant això, mentre estan apagats la seva aparença és la d'un cristall transparent.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefavePiscinaSpainMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis