Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Royo Group integra la innovación tecnológica en su plan industrial

Royo Group integra la innovació tecnològica en el seu pla industrial

25/04/2013

25 d'abril de 2013

Royo Group, a través del seu centre d'innovació ‘Royo Group Innovation Center’, ha desenvolupat i integrat nous sistemes i aplicacions tecnològiques en el seu pla industrial amb l'objecte de donar un important salt qualitatiu cap a l'estandardització i eficiència en el disseny, la producció i la comercialització del mobiliari de bany que li permeti consolidar la seva posició competitiva en diferents mercats.

Per a això, Royo Group ha implementat en les seves plantes productives un PDM (Product Data Management) que fa possible l'optimització de gestió de projectes entre les diferents plataformes productives. El sistema permet desenvolupar els productes des dels diferents centres de desenvolupament per després llançar la producció en la plataforma productiva adequada.

Fàbrica de Royo Group
Fàbrica de Royo Group.
A més, per millorar la presa de decisions s'ha dissenyat una aplicació informàtica avançada capaç de plantejar les millors opcions de disseny i producció, evitant desequilibris en tota la cadena del producte. Així, per exemple, podrà calcular els patrons per a la fabricació d'un nou tipus de moble en funció de la seva vida útil, consum anual, gestió de creació i d'anul·lació, contemplant materials en estoc, components d'altres mobles o mesures. Això permetrà que la cadena del producte sigui el més estandarditzada possible, indicant a més si és o no rendible produir-ho en una o una altra plataforma productiva, en funció de diferents paràmetres i estimacions.

Amb tot això, Royo Group aconseguirà escurçar els terminis de desenvolupament del producte, ampliar la gamma, generar estructures amb desenvolupaments més robusts i fiabilizar la qualitat dels productes.

D'altra banda, ha engegat una profunda remodelació de les seves línies de revestiments amb l'objecte d'oferir un major ventall d'acabats i reduir l'impacte ambiental.

El desenvolupament tecnològic ja s'ha integrat en la factoria de València, que amb una superfície de 50.000 m2, gestiona al voltant de 13.000 referències. Posteriorment, s'instal·larà en la factoria que Royo Group disposa en Sztum (Polònia) de 25.000 m2 en la qual es gestionen 7.000 referències. Royo Group fabrica per a Europa i altres continents al voltant de 600.000 mobles de bany i 300.000 mòduls auxiliars a l'any.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis