Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Calentamiento rápido de pavimentos de cerámica gracias al Schlüter-Ditra-Heat-E

Escalfament ràpid de paviments de ceràmica gràcies al Schlüter-Ditra-Heat-

22/04/2013

22 d'abril de 2013

L'empresa Schlüter-Systems ha desenvolupat amb el sistema termo-elèctric Schlüter-Ditra-Heat-I una tècnica innovadora, capaç d'escalfar paviments de forma ràpida i individual. Al mateix temps la tecnologia Ditra garanteix una desolidarización segura.

A diferència de les mantes elèctriques convencionals, els cables elèctrics del sistema Ditra-Heat-I, s'insereixen de forma individual sobre la làmina de desolidarización. Això significa, que es poden triar lliurement les zones del paviment que es vulguin escalfar, segons les necessitats de l'usuari. Gràcies a la seva funció de desolidarización també es pot instal·lar el sistema termo-elèctric sobre suports crítics, com per exemple suports de fusta, sense que apareguin deterioracions en el recobriment ceràmic o en els cables elèctrics. També s'eviten d'aquesta manera danys en el recobriment deguts a canvis de temperatura.

Schlüter-Ditra-Heat-I
Schlüter-Ditra-Heat-I.
Els sensors de temperatura integrats en el paviment permeten, en combinació amb els termòstats digitals, regular la temperatura de l'ambient. La radiació a baixa temperatura de la calor crea un clima ambiental agradable, gràcies a que els cables elèctrics es troben just per sota de la ceràmica, permetent una transmissió ràpida de la calor a la superfície de la ceràmica.

Gràcies a la seva baixa altura de construcció, Schlüter- Ditra-Heat-I és ideal per al seu ús en qualsevol projecte de reforma. Els cables elèctrics queden coberts en la làmina de desolidarización per l'adhesiu amb el qual es col·loca la ceràmica. D'aquesta forma s'evita el laboriós procés de cobrir les mantes elèctriques convencionals abans de la col·locació de ceràmica.

I un avantatge més: el sistema termo-elèctric per a paviments és durador, no necessita manteniment i és econòmic en compra i instal·lació, la qual cosa converteix Schlüter- Ditra-Heat-I en una solució atractiva per crear paviments càlids. No obstant això, els costos més alts de funcionament d'un sòl radiant elèctric, limiten el seu ús a zones molt concretes. Per a la climatització de tot un habitatge la companyia recomana el seu paviment de ceràmica climatizado Schlüter-Bekotec-Therm.

Empreses o entitats relacionades

Schlüter Systems, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis