Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Construmat presenta su próxima edición en México

Construmat presenta la seva propera edició a Mèxic

11/12/2012

11 de desembre de 2012

Construmat, Saló Internacional de la Construcció organitzat per Fira de Barcelona, segueix mantenint una sèrie de reunions amb diverses institucions i empreses de tot el món per donar-los a conèixer els detalls de la propera edició de 2013: es tracta d'un road xou internacional per presentar el saló a les principals empreses i associacions del sector als mercats emergents i proposar-los el certamen barceloní com a fòrum de contractació i noves solucions constructives.

En aquesta estratègia per oferir a les empreses espanyoles i europees un espai de negoci que, davant l'estancament del mercat intern, els permeti accedir a contractes en les economies més dinàmiques, la directora del saló, Pilar Navarro, ha viatjat a Mèxic per reunir-se amb entitats governamentals i empreses privades de construcció i despatxos d'arquitectes.

Així, Navarro s'ha entrevistat, entre uns altres, amb els màxims responsables de l'Organisme Nacional de Normalització i Certificació de la Construcció i Edificació (Onncce), entitat d'àmbit nacional que té com a principal objectiu la millora de la qualitat i de la competitivitat dels productes, processos, serveis i sistemes relacionats amb la indústria de la construcció mexicana, i amb la Procuraduría Ambiental i de l'Ordenament del Territori de Mèxic Districte Federal (Paot), institució pública que vetlla per la millora del medi ambient i pel desenvolupament territorial ordenat de la capital mexicana.

En l'àmbit de l'empresa privada, destaca el contacte establert amb els màxims responsables d'ICA, l'empresa del sector més important de Mèxic que ha construït un elevat nombre d'obres civils i edificacions tant al seu país (línies de metro de Mèxic DF i Monterrey, 43 aeroports i diverses autopistes i centrals hidroelèctriques, per exemple) com a l'estranger (xarxes de metro de Santiago de Xile i Miami), entre unes altres.

Aquestes reunions de treball a Mèxic se sumen a les presentacions de Construmat 2013 a Argentina, Brasil, Colòmbia, Xile, Perú o Uruguai amb l'objectiu d'augmentar el grau d'internacionalització del saló i donar forma a l'innovador Fòrum Contract de l'edició de 2013, en el qual més de 170 projectes de construcció dels mercats més dinàmics del món seran presentats als proveïdors europeus que, com a expositors, participin en Construmat.

Mèxic al capdavant dels emergents

Amb 117 milions d'habitants, Mèxic presenta un enorme potencial de creixement. Segons l'Institut Nacional d'Estadística i Geografia, les empreses mexicanes de la construcció van invertir més de 7.000 milions d'euros en la compra de materials fins a setembre d'aquest any, la qual cosa ha provocat que el PIB de la construcció mexicana hagi augmentat un 4,3%. El nivell d'inversió en la construcció de Mèxic està repartit pràcticament a parts iguals entre el sector públic (51,3%) i el privat (48,7%).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis