Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Cátedra Cerámica de Barcelona inaugura el curso con una conferencia

La Càtedra Ceràmica de Barcelona inaugura el curs amb una conferència

03/10/2012

3 d'octubre de 2012

El passat 26 de setembre, l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura (ETSA) de la Universitat Internacional de Catalunya va acollir la conferència dels arquitectes Eva Prats i Ricardo Flores, amb la qual s'inaugurava el calendari d'activitats de la Càtedra Ceràmica que Ascer té a l'Escola d'Arquitectura de Barcelona per a aquest curs 2012/2013.

Els professors Vicenç Sarrablo, Cristina García-Castelao i Jordi Roviras estaran al capdavant de la nova edició de la Càtedra Ceràmica de l'ESARQ-UIC que aquest any versarà sobre la temàtica central ‘Patis i ceràmica’.

El curs replanteja l'ús de la ceràmica tradicional als patis mediterranis per dotar-la de propietats contemporànies, com el control de la llum o el clima. Les activitats de la Càtedra es concentren en el primer trimestre del curs i inclouen la conferència de l'arquitecte Pedro Campos Costa Arquitectes (Lisboa); una xerrada tècnica a càrrec d'Alicer-ITC; així com visites a instal·lacions ceràmiques.

D'altra banda, destacar que la Càtedra de Ceràmica de Barcelona presentarà a la fi del trimestre, el llibre Materials Ceràmics 8, que recull el material realitzat durant el curs anterior. Així mateix tindrà lloc la presentació per part dels alumnes dels projectes realitzats durant el trimestre. Un jurat convidat valorarà els treballs presentats i decidirà el guanyador de l'edició. En aquesta ocasió, es comptarà amb Bet Capdeferro i Ramón Bosch, de Bosch Capdeferro Arquitectes; amb Tomeu Ramis i Aixa del Rei, del despatx de Flexo Arquitectura i amb la directora de Comunicació d'Ascer, Ana Martínez.

Assistents a la Càtedra Ceràmica de Barcelona
Assistents a la Càtedra Ceràmica de Barcelona.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Azulejos y Pavimentos Cerámicos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis