Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schneider Electric patrocina el Solar Decathlon Europe 2012

Schneider Electric patrocina el Solar Decathlon Europe 2012

06/09/2012

6 de setembre de 2012

Schneider Electric, especialista global en gestió de l'energia i referent en eficiència energètica, patrocinarà el Solar Decathlon 2012, una competició universitària internacional que impulsa el disseny i construcció de cases energèticament eficients.

La segona edició del concurs comptarà amb la participació de dinou equips universitaris procedents de dotze països diferents i se celebrarà entre el 14 i 30 de setembre a Madrid.

Solar Decathlon Europe té lloc en la ‘Vila Solar’, a la Casa de Camp de Madrid, un escenari obert al públic on els participants construiran a grandària real habitatges sostenibles i autosuficients que usin com a única font d'energia el sol. Al llarg d'aquestes dues setmanes, les vint cases hauran de competir entre elles i superar deu proves per aconseguir convertir-se a la casa que consuma menys recursos naturals i que produeixi menys residus durant el seu cicle de vida.

Imagen
El principal objectiu de Solar Decahtlon Europe és conscienciar i sensibilitzar als ciutadans sobre la importància del medi ambient i la sostenibilitat en l'edificació. Per això, els visitants podran participar durant aquests dies en una llarga llista d'activitats relacionades amb les energies renovables i la construcció sostenible.
En aquesta edició, Schneider Electric patrocina i col·labora amb 6 prototips d'habitatges solars:

• Universitat Politècnica de Catalunya: i(c)ohouse

• Universitat CEU Cardenal Herrera: SMLsystem

• Universitat de Saragossa: Casa Pi

• Universitat del País Basc: Ekihouse

• Technical University de Dinamarca: Fold

• Universitats de Roma Tre i La Sapienza: Med in Italy

Schneider Electric ha desenvolupat per al Solar Decathlon la primera xarxa de distribució intel·ligent d'energia d'Espanya, una xarxa capaç de gestionar en temps real la demanda i el consum d'energia i integrar múltiples i distribuïdes de generació energètica. Així, aquesta smart grid serà capaç de connectar les 19 cases participants, els edificis de l'organització, la zona dels stands, els sistemes de recarrega per a vehicles elèctrics i els serveis comuns de la ‘Vila Solar’.

La xarxa intel·ligent dissenyada per Schneider Electric gestionarà els 200 kW instal·lats i està preparada per injectar a la xarxa de distribució elèctrica de la ciutat de Madrid l'energia que no es consuma en la ‘Vila Solar’. A més, tots els visitants podran comprovar a través d'unes pantalles els fluxos energètics que s'estan produint a cada moment.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis