Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Veneciana Glassolutions Saint-Gobain ha patrocinado los Premios Arquitectura Plus 2012

La Veneciana Glassolutions Saint-Gobain ha patrocinat els Premis Arquitectura Plus 2012

29/08/2012

29 d'agost de 2012

La Veneciana Glassolutions Saint-Gobain ha patrocinat la tercera edició d'aquesta iniciativa que el seu objectiu és donar a conèixer el talent i la creativitat dels arquitectes espanyols. La vetllada a la qual van assistir més de 150 arquitectes i professionals del sector va tenir lloc a l'emblemàtic edifici Roca Madrid Gallery.

El passat mes de juny va tenir lloc aquesta gala on els convidats van triar els 8 millors projectes de l'any d'entre els seleccionats per a aquesta tercera edició dels Premis A+; Arquitectura Plus. Els guanyadors van ser Madrid Ric (Burgos Garrido + Porras Lacasta + Rubio&Álvarez Sala + West8), el Centre de Serveis Socials de Móstoles (Dosmasuno), l'Escola UPI de Gandía (Parets + Pedrosa), la Cineteca en Escorxador de Madrid (churtichaga + quadra.salcedo), els Habitatges en Pasatge Mes de Roda de Barcelona (Jordi Garcés), la Rehabilitació de l'Antic Ambulatori Germans Lahulé en Sant Fernando Cadis (Eddea), el celler La Grajera a Logronyo (Virai) i l'Àrea de Compostatge del Campus dóna Zapateira a Orense (Trespes).

La directiva de la Veneciana Glassolutions Saint-Gobain, representada per Santiago Carabantes, director general; Oscar Herranz, director de Màrqueting; Anhara Álvarez, departament tècnic; i Mónica Andrés, responsable de Comunicació, va fer lliurament de varis dels premis, entre altres participants. En aquesta tercera edició 90 despatxos d'arquitectura han presentat 163 projectes, doblegant la participació de l'any anterior (80 projectes).

En la selecció prèvia de treballs van participar com jurat els arquitectes Iñaki Baquero (Bopbaa) i Miguel Roldán (Roldán+Berengué), juntament amb els arquitectes i periodistes especialitzats Fredy Massad (btbW/Architecture) i Jaume Prat (Arquitectura entre altres solucions), així com Jose G. Osorio, del Grup Via.

Durant la gala també es va atorgar el premi a la millor trajectòria professional a l'arquitecte Víctor López Cotelo i a l'Estudi Jove d'Arquitectura més Prometedor a José María Sánchez García.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAPiscinaSpainAsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis