Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fallados los premios del III Concurso de ideas ‘Nuevas propiedades del hormigón arquitectónico’

Fallats els premis de l'III Concurs d'idees ‘Noves propietats del formigó arquitectònic’

20/06/2012

20 de juny de 2012

Els dissenys més innovadors i creatius han estat els grans protagonistes de la tercera edició del concurs arquitectònic ‘Noves propietats del formigó arquitectònic’, organitzat per la Associació Nacional de Fabricants de Façanes de Formigó Arquitectònic (Anfharq) en col·laboració amb FYM-Italcementi Group. Sota el lema ‘Arq-tmosferas: Solucions sostenibles en formigó arquitectònic’, més de 150 estudiants s'han presentat a aquest certamen, que reconeix les solucions constructives més innovadores projectades amb aquest material mitjançant l'ocupació de ciments TX Activi, a més de promoure la investigació sobre els diferents usos del formigó.

Alineats amb el compromís de desenvolupament sostenible de FYM-Italcementi Group, aquests premis reconeixen a aquelles solucions creatives o innovadores dels alumnes matriculats en Escoles d'Arquitectura espanyoles, públiques o privades, i Erasmus, que millor han sabut integrar les tres dimensions de la sostenibilitat: mediambiental, social i econòmica.

En aquesta edició, els projectes guanyadors amb un primer premi ex aequo han recaigut en el panell ‘∏r2’ d'Antonio Álvarez, Alberto Beiroa, Carlos Bermudo i Javier Olmedo (tots ells de l'ETSA Sevilla); i en ‘Buscant llum i ombra’, dels estudiants de l'ETSA Sevilla Juan Antonio García, Francisco Jesús Lizana i Antonio José Serrano, i per l'alumna d'ETSA de La Corunya Victoria Soto.

El segon premi va ser per a l'alumna de la ‘Càtedra de Nous Materials’ de l'ETSA de Màlaga, Sara López Camus, pel seu projecte ‘Bioritmos’. Aquesta Càtedra, patrocinada per FYM-Italcementi Group, integra una assignatura quadrimestral dedicada a la innovació en materials de construcció i un seminari sobre l'ocupació de noves solucions constructives a la ciutat.

El tercer premi va destacar la creativitat de ‘Meta-connexions’, realitzat pels estudiants de l'ETSA Sevilla David Benítez i Vicente Carlos Jiménez; mentre que els dos accésit van recaure en ‘Transbordabús’, dels joves de l'ETSA Sevilla Manuel Gayango, Beatriz Gea, Alba Jiménez, i Juan Carlos Basc; i en ‘En un país multicolor’, dels estudiants de l'ETSA de Màlaga Miguel Ángel Gónzalez Gónzalez i Alba Rodríguez Rivero.

La qualitat de les idees presentades aquest any ha determinat que el jurat realitzés un especial esment als projectes de ‘Arq-cultius’, de Marta Miguel (ETSA Madrid), ‘Inside Out’ i ‘HYB’, de Mario Nistal (ETSA Madrid), així com als autors dels 14 panells finalistes.

A més de Rafael Jurado, director d'Assistència Tècnica de FYM Italcementi Group, han conformat el jurat d'aquesta edició Alberto Peñín (ETSA Barcelona), Jorge Rosegui (ETSA Sevilla), Marta Blat de moro i Enrique Herrada (tots dos d'ETSA Madrid).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAPiscinaSpainAsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis