Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hacia la vivienda unifamiliar autosuficiente energéticamente
Fronius va demostrar en Intersolar 2012 que està preparat per al futur

Cap a l'habitatge unifamiliar autosuficient energèticament

Redacció Interempresas21/06/2012

21 de juny de 2012

Fronius es manté ferm fins i tot en temps turbulentos. El stand de 512 m² en la fira Intersolar 2012 ha rebut un excel·lent nombre de visitants. La ‘Llar del futur’ de Fronius, projecte pilot d'habitatge unifamiliar autosuficient energèticament, ha captat gran part de l'interès dels visitants de la fira. Com era d'esperar, l'atenció s'ha centrat en el nou inversor Fronius Agilo i en els paquets de servei flexible que ofereix Fronius com a proveïdor de qualitat.

L'empresa austríaca compta amb 20 anys d'experiència en el camp de l'electrònica solar. “La gran quantitat de visitants que han acudit al stand de Fronius en la fira i el gran interès mostrat pels nostres productes i serveis ens demostren que portem 20 anys fent ben les coses”, s'alegra Martin Hackl, responsable de la Divisió Electrònica Solar de Fronius.

Martin Hackl, responsable de la Divisió Electrònica Solar de Fronius
Martin Hackl, responsable de la Divisió Electrònica Solar de Fronius.
“L'objectiu per a la ‘Llar del futur’ de Fronius és disposar d'una alimentació calefacció de corrent i calefacció completament independent”, explica Michael Schubert, responsable de Desenvolupament de vendes de Fronius Energy Cell, el projecte pilot que aviat s'engegarà en una seu de Fronius.

Per a l'acumulació instantània en un habitatge unifamiliar autosuficient, les bateries es carreguen amb energia solar i això permet subministrar també l'energia requerida a la tarda i a la nit. Per a l'acumulació a llarg termini, el Fronius Energy Cell utilitza un electrolizador que transforma l'excés de corrent en hidrogen i ho emmagatzema en un dipòsit extern. Gràcies a la pila de combustible que incorpora el Fronius Energy Cell, l'hidrogen es torna a convertir en corrent per així poder alimentar la llar fins i tot a l'hivern.

La calor generada pel procés de transformació s'aprofita per a la preparació de l'aigua calenta i com a suport per a calefacció. El sistema de gestió d'energia, desenvolupat en col·laboració amb l'empresa Fr. Sauter AG (Basilea), s'encarrega a més d'optimitzar l'aprofitament de l'energia i la seva distribució. La ‘Llar del futur’ de Fronius ofereix, per tant, una independència absoluta de corrent i calor.

Major agilitat amb el Fronius Agilo

“El Fronius Agilo és el primer inversor central amb rangs de potència de 75 kW i 100 kW que pot ser instal·lat, posat en servei i mantingut íntegrament per un instal·lador”, explica Martin Hackl. Les seves rodes d'alta resistència i el seu compacte disseny permeten que l'instal·lador pugui manejar l'inversor amb facilitat i rapidesa. La possibilitat de substituir els components directament in situ proporciona un servei més ràpid i senzill, augmentant la seguretat de rendiment.

L'índex d'eficiència màxima del 97,2% garanteix nivells de rendiment molt alts. Aquest equip trifàsic amb 75 kW o 100 kW de potència és ideal per a instal·lacions FV industrials o comercials i ha estat dissenyat per a l'alimentació d'una xarxa de baixa tensió. La zona de connexió és molt àmplia pel que la instal·lació pot dur-se a terme de forma molt senzilla. L'instal·lador estalvia temps i costos gràcies a la nova tecnologia de borns en V, ja que no es necessiten ni terminals de cable ni eines especials. La versió indoor del Fronius Agilo 100.0-3 estarà disponible a partir de setembre de 2012. El Fronius Agilo 75.0-3 i les versions outdoor a partir de gener de 2013.

La peça clau d'aquest sistema integral és la Fronius Energy Cell...
La peça clau d'aquest sistema integral és la Fronius Energy Cell, que estarà disponible a partir del primer semestre de 2013 com a solució completament independent amb electròlisi integrada.

Paquets de servei flexible

Fronius aprofita el llançament dels nous inversors centrals Fronius Agilo 100.0-3 i Fronius Agilo 75.0-3 per ampliar la seva oferta amb nous paquets de serveis. “Per la seva flexibilitat, aquests paquets es diferencien clarament de la resta de paquets al mercat”, explica Daniel Drescher, responsable de màrqueting de serveis de Fronius. Oferim exactament el que s'ajusta a cada necessitat: des d'una extensió de la garantia del fabricant que per defecte és de cinc anys, un ampli paquet de manteniment addicional, fins a una garantia de disponibilitat del 99%.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Casa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis