Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Representaciones 3D detalladas de la realidad y su geometría
Faro i Autodesk/Asidek organitzen un esdeveniment sobre digitalització i Autocad Plant 3D

Representacions 3D detallades de la realitat i la seva geometria

Redacció Interempresas07/05/2012

7 de maig de 2012

El passat mes de març Faro i Autodesk/Asidek van organitzar un esdeveniment a Bilbao sobre digitalització i Autocad Plant 3D, en el qual es va tractar sobre el Laser Scan i la realització d'escaneos, amb el Focus3D de Faro com a protagonista, i sobre les eines Autodesk/Asidek per a l'arquitectura i enginyeria industrial.

L'escàner per làser Focus3D està pensat per a la documentació 3D en sectors com el de la construcció o l'obra pública i va anar el protagonista de la jornada. Multi-Sensor genera en pocs minuts representacions 3D detallades de la realitat i la seva geometria. Els sensors integrats de brúixola, sensor d'altura i compensador d'eix dual ofereixen informació valuosa sobre l'altura, la inclinació i l'orientació dels escaneos. Aquesta informació contribueix al processament posterior automàtic dels escaneos i minimitzen el treball manual.

Esdeveniment sobre digitalització i Autocad Plant 3D organitzat per Faro i Autodesk/Asidek
Esdeveniment sobre digitalització i Autocad Plant 3D organitzat per Faro i Autodesk/Asidek.

D'altra banda, el nou Faro Focus3D Multi-Sensor utilitza una brúixola electrònica que proporciona l'orientació de cada escanejo i contribueix així de forma considerable a l'èxit del registre automàtic.

Tots els escaneos contenen ara informació sobre l'altura, alguna cosa útil per exemple, per escanejar diverses plantes d'un edifici.

Explica també amb un compensador d'eix dual, molt útil per minimitzar el nombre emprat de marques finals i per millorar el registre automàtic.

El Focus3D Multi-Sensor posseeix una pantalla tàctil amb la qual es controlen les funcions d'escanejo. La figura resultant està formada per milions de punts de mesurament 3D en color i representa una reproducció digital exacta de la realitat.

El Focus3D ofereix un mètode molt eficient per a la documentació 3D d'edificis, la deformació de les seves façanes i estructures, rases, lloc dels fets, particularitats d'accidents, geometries de productes, fàbriques, màquines i molt més. Gràcies a les seves dimensions mínimes i el seu baix pes, així com a la seva pantalla tàctil, es pot treballar de forma senzilla amb el Focus3D, i es pot estalviar fins a un 50 % de temps d'escanejat en comparació dels escáneres convencionals.

Destaca així mateix la seva càmera en color incorporada, que ofereix dades cromàtiques realistes de fins a 70 megapíxeles. Els seus nombrosos sensors permeten un alt grau d'automatització en el processament posterior dels escaneos. Minimitza el treball manual i s'acceleren els projectes.

Empreses o entitats relacionades

Autodesk, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefavePiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis