Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ATEG exhibe en Construtec una colosal escultura en acero galvanizado

ATEG exhibeix en Construtec una colossal escultura en acer galvanitzat

04/05/2012

4 de maig de 2012

La Associació Tècnica Espanyola de Galvanització (ATEG), present en Construtec, el Saló Internacional de la Construcció que se celebra en la Fira de Madrid (IFEMA) del 8 a l'11 de maig, pretén cridar l'atenció sobre la necessitat de generalitzar l'ús de l'acer galvanitzat. Aquest material permet reduir de manera efectiva el cost que genera la corrosió a Espanya, al voltant del 2,5% del PIB d'Espanya (uns 20 mil milions d'euros a l'any).

Per a això, instal·larà en el pavelló de Construtec una enorme escultura construïda en acer de l'artista alacantí Viktor Ferrando, i que ha estat galvanitzada per complet en Galesa, una de les plantes associades a ATEG. Aquesta obra, ‘Aggresive Expansion’, de dimensions colossals, està inspirada al planeta Neptú, que el 12 de juliol de 2011 va completar la seva primera òrbita al voltant del Sol des del moment del seu descobriment en 1846.

Per ATEG, només l'acer galvanitzat en calent és capaç d'assegurar que una peça d'acer romangui sense oxidar-se durant el temps que triga Neptú a recórrer la distància al voltant del Sol.

La participació d'ATEG en Construtec es completa amb la celebració, el 9 de maig d'una jornada tècnica que té per títol ‘L'acer galvanitzat en la construcció’. En ella intervindran destacats especialistes de la investigació i la indústria, com a Mª Cruz Alonso, professora d'Investigació del Cisdem i Alfonso Vázquez, professor d'investigació del CSIC. La jornada està dirigida als tècnics i professionals de l'enginyeria, l'arquitectura i la construcció que desitgin aprofundir el seu coneixement sobre les característiques i usos de l'acer galvanitzat.

Obra ‘Aggresive Expansion'
Obra ‘Aggresive Expansion'.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Técnica Española de Galvanización

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis