Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La central de compras Bigmat suma tres asociados más

La central de compres Bigmat suma tres associats més

03/04/2012

3 d'abril de 2012

Bigmat ha ampliat la seva cartera de socis amb tres noves adhesions: Materials de Construcció Gil, Forcemat i Construccions Ciuró. Aquestes noves incorporacions corroboren que el pla estratègic del grup per 2012 “s'està duent a terme amb èxit”, apunta la companyia.

Materials de Construcció Gil està situat en la barcelonina localitat de Vic i compta amb una superfície total de magatzem de 6.000 m2 i 600 m2 d'exposició. La signatura va començar la seva activitat en 1911 i el secret de la seva reeixida trajectòria passa per la seva adaptabilitat al llarg dels anys a les noves circumstàncies i exigències del mercat.

Respecte a Forcemat, també compta amb una dilatada trajectòria empresarial (més de trenta anys dedicats a la comercialització de materials de construcció) i està situat a Sentmenat, a l'àrea metropolitana de Barcelona. Comencen la seva activitat fabricant productes ceràmics i han anat diversificant les línies de producte fins a la recent incorporació fa un any de productes de ferreteria i jardineria.

Per la seva banda Construccions Ciuró disposa d'un magatzem de 14.000 m2 i una exposició d'1.200 m2, situats en la localitat tarragonina de Roda de Bará. La tenda està dividida en dues plantes: en la inferior es troben els paviments i revestiments i el bany; la segona alberga el mobiliari de cuina i bany.

“Seguim augmentant, i la nostra aposta per una política d'expansió demostra que en moments de desacceleració també es pot seguir creixent amb estratègies empresarials que s'adaptin a les circumstàncies”, apunten des de la companyia.

L'associació a Bigmat comporta avantatges com comptar amb el respatller de “una organització internacional amb enfocaments nacionals que recolza a tots i cadascun dels seus socis per sustentar-se i progressar al mercat”, tal com va explicar Jesús Prieto, director general de Bigmat, en l'última assemblea anual.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis